Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Cieszę się niezmiernie![]()
A nawet tak sobie myślałem czy by nie wpaść z wizytą do chłopaka, bo się na wątku długo nie chwalił i już nie zdążyłem
Żebym do wszystkich się tak mógł spóźniać
![]()
pchełeczka pisze:piotr568 pisze:Cieszę się niezmiernie![]()
A nawet tak sobie myślałem czy by nie wpaść z wizytą do chłopaka, bo się na wątku długo nie chwalił i już nie zdążyłem
Żebym do wszystkich się tak mógł spóźniać
![]()
Na wizytę to ja zapraszałam ciągle. OKI jeszcze w urlopie miała wpaść i nie zdążyła. Szkoda że nie widziałeś jaki się z niego wypasiony miś zrobił.![]()
A teraz mam newsy.
Wczoraj pierwsze godziny w nowym domu wyglądały tak.
Gamoniek kompletnie niezestresowany pozwiedzał, mruczał i łasił się do nowych dużych. Naprawdę nie przypominam sobie żeby tak mruczał będąc u mnie. Jak kroili ciasto na blacie to Gamoiek usilnie odstawiał rozbrajające żebractwo.Po moim wyjściu wpakował się panu na kolana. Ciągle łazi za dużymi i w nocy spał w nogach dużego.
Kuwetka opanowana. Śniadanko też.
Duzi zachwyceni Gamoniem i trochę się uspokajam, ale nadal trzymam kciuki za tego misiaka.
![]()
![]()
piotr568 pisze:No żałuję że nie zdążyłemAle może będzie okazja jakbyś chciała żeby podrzucić Ci jakiego następnego potrzebowskiego misia do odpasienia
![]()
![]()
PaniKot pisze:Jakieś wieści z nowego domku Gamońka?Chyba, że już zapomniał, że wcześniej mieszkał gdzie indziej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka i 37 gości