Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga1666 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 06, 2013 22:14 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Mam wielką nadzieję, że domek się znajdzie. Dobry domek. Tak więc kciukasy zaciskamy, kto ma fb wie co zrobić należy - andorka niech żałuje że nie ma :wink: bo mogłaby sobie oglądać co się tam u Stefanka dzieje, coś skrobnąć co u kicia, fotę nową wkleić a nie wszystko na moje bary zrzuciła :mrgreen:

https://www.facebook.com/events/562972643734565/
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto maja 07, 2013 5:44 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

andorka, załóż konto na fb. Też nie chciałam mieć, a mam z powodu jednego psa, któremu - znalezionemu przeze mnie - ktoś zrobił wydarzenie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto maja 07, 2013 8:30 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Wydarzenie powoli się rozkręca, ale jeszcze żadnych poważnych zapytań nie ma. Andorka a Stefciu ma jeszcze gdzieś ogłoszenia w necie? Może CatAngel poprosić, Ona za parę groszy robi wielki pakiet ogłoszeń.
Poprosiłam o jeszcze jeden banerek dla chłopaka, niech ma :D
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto maja 07, 2013 8:38 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

ewan pisze:Mam wielką nadzieję, że domek się znajdzie. Dobry domek. Tak więc kciukasy zaciskamy, kto ma fb wie co zrobić należy - andorka niech żałuje że nie ma :wink: bo mogłaby sobie oglądać co się tam u Stefanka dzieje, coś skrobnąć co u kicia, fotę nową wkleić a nie wszystko na moje bary zrzuciła :mrgreen:

https://www.facebook.com/events/562972643734565/

Bardzo, bardzo dziękuję :D Roześlę kotylionkom.

MalgWroclaw pisze:andorka, załóż konto na fb. Też nie chciałam mieć, a mam z powodu jednego psa, któremu - znalezionemu przeze mnie - ktoś zrobił wydarzenie.

Andorka nie założy konta na FB nawet dla 100 kotów.
Wolę żeby mnie nie było - bo podobno jak kogoś nie ma na FB to go nie ma wcale.
Niestety absolutnie odstręcza mnie to "miejsce" przede wszystkim przez owczy pęd, że trzeba tam być.

ewan pisze:Wydarzenie powoli się rozkręca, ale jeszcze żadnych poważnych zapytań nie ma. Andorka a Stefciu ma jeszcze gdzieś ogłoszenia w necie? Może CatAngel poprosić, Ona za parę groszy robi wielki pakiet ogłoszeń.
Poprosiłam o jeszcze jeden banerek dla chłopaka, niech ma :D

Stefan jest na stronie Kotyliona oraz jest ogłaszany na wielu portalach przez wolontariuszki Kotyliona. Trochę chyba niefortunnie poszły ogłoszenia przed długim weekendem, bo ludziska już co innego mieli w głowach, ale trudno, za kilka dni się najwyżej ponowi.

A banerków nigdy za wiele :ok:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto maja 07, 2013 8:50 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

a ja tam lubię fb, nie jestem wielką maniaczką ale lubię. To w sumie fajne miejsce, można pisać i zobaczyć twarze znajomych, których nie widziało się latami. Większych wad nie zauważam. Jestem ostrożna z informacjami o sobie (stanu konta nie ujawniam :lol: i zbyt wielu zdjęć również nie )
ale jestem tam głównie dla zwierząt. Udało mi się pomóc biedom. Bógfejs nie taki straszny jak go malują :wink:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto maja 07, 2013 8:55 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Trafiłam i tu z fb ;)

Ogromne kciuki za domek dla Stefanka :ok:

A co do fejsa - też miało mnie tam nigdy nie być, ale... udało się pomóc kilku zwierzakom i w celach "zwierzęcych" tam jestem ;)
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto maja 07, 2013 11:39 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Banerek dla Stefanka :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h8nhs][IMG]http://i.imgur.com/OhroB6b.gif[/IMG][/url]

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h8nhs][IMG]http://i.imgur.com/vB8uzJd.gif[/IMG][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Wto maja 07, 2013 19:18 przez amyszka, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto maja 07, 2013 12:29 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Amyszko bardzo serdecznie dziękuje :ok:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto maja 07, 2013 19:19 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

ewan pisze:Amyszko bardzo serdecznie dziękuje :ok:

Dorzuciłam jeszcze jedną wersję banerka - może ktoś jednak podepnie banerek :oops: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto maja 07, 2013 19:37 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

amyszka pisze:
Dorzuciłam jeszcze jedną wersję banerka - może ktoś jednak podepnie banerek :oops: :ok:

A jakże :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto maja 07, 2013 20:58 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

andorko, gdybym miała używać rzeczy, komunikatorów i innych - tylko takich, które lubię - musiałabym już dawno pożegnać się ze światem. Bo nie ma zbyt wiele tego, co lubię.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw maja 09, 2013 8:54 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

MalgWroclaw pisze:andorko, gdybym miała używać rzeczy, komunikatorów i innych - tylko takich, które lubię - musiałabym już dawno pożegnać się ze światem. Bo nie ma zbyt wiele tego, co lubię.

Pozwolisz, że jednak zostanę przy swoim zdaniu na temat FB ;)

Wiecie co? Rożne rzeczy już nam się przy adopcjach przytrafiały, ale to co wydarzyło się wczoraj stało przeszło moje możliwości rozumienia.

Wiedźma miała bardzo obiecujący telefon w sprawie Stefcia. Pogadała z panią przez tel, wysłuchała motywów "chcenia" kota, które brzmiały bardzo fajnie, dowiedziała się, że okna zabezpieczone, bo kot już kiedyś był w domu, sytuacja dzieciowo - rodzinna tez z grubsza omówiona. No cacy. Adres zapisany, nazwisko pani też my umówione, że jedziemy ze Stefkiem wczoraj o 16. Jak będzie wszystko ok to kocur zostanie, a jak nam się nie będzie podobało, to wraca z nami.
Samo centrum Łodzi, ul. Kościuszki - pierwszy zong w kamienicy o podanym numerze nie możemy znaleźć żadnego wejścia do klatki schodowej. No może z drugiej strony, no może od Piotrkowskiej? Chodzimy, pytamy... W międzyczasie Ewa próbuje się do kobity dodzwonić, ale nikt nie odbiera. Raz, drugi, trzeci...
Okazuje się, że w kamienicy NIE MA MIESZKAŃ, są tylko powierzchnie biurowe...
Pakujemy Stefana w samochód i wracamy do domu.

Może ktoś mi powiedzieć czemu babsko tak sobie z nas zakpiło :?: :?: :?:
Po co ludzie robią takie rzeczy :?: :?: :?:
Sorry, ale nie ogarniam tej kuwety :roll:
Udało się w końcu do niej dodzwonić z obcego numeru - po pytaniu o kota rozłączyła się
Obrazek

andorka

Post » Czw maja 09, 2013 9:28 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Powinnaś podać jej nr tu na forum oficjalnie i każdy kto chce powinien do niej dzwonić lub wysyłać smsa w sprawie kota :evil: jak jej działanie nazwać, to proste DEBILIZM.
Obrazek
Lara [*] 28.03.2012 Fibi [*] 19.11.2012 Basia [*] 03.02.2013 TRUSIA [*] 24.07.2013 Miłek [*] 01.08.2013 Romisia [*] 24.04.2014 Lidzia [*] 06.05.2015 Gniewko [*] 03.09.2015r. Agat [*] 30.11.2015 Feliks [*] 27.03.2017r. RUDA ['] 07.03.2018r. Kocia ['] 11.07.2019r. LOLA ['] 24.03.2020r. MILKA ['] 03.04.2020r. za dużo Was tu

dilah

Od: Wto maja 10, 2011 7:39

Post » Czw maja 09, 2013 9:38 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

dilah pisze:Powinnaś podać jej nr tu na forum oficjalnie i każdy kto chce powinien do niej dzwonić lub wysyłać smsa w sprawie kota :evil: jak jej działanie nazwać, to proste DEBILIZM.

Tutaj to podawać nie będę, bo ja się wariatów generalnie boję, ale na PW mogę wysłać :mrgreen:
Obrazek

andorka

Post » Czw maja 09, 2013 18:03 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Co do takich ludzi i telefonów, to znam z doświadczenia. Ale nie wyjaśnię, o co chodzi, bo nie wiem.
A fb - spokojnie, nie zmuszam Cię przecież.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]