Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Secret Land pisze:Od razu wyparzyć i wszystko dokładnie starać się zdezynfekować, bo kokcydia to cholerstwo, którego ciężko się pozbyć.
NatjaSNB pisze:Secret Land pisze:Od razu wyparzyć i wszystko dokładnie starać się zdezynfekować, bo kokcydia to cholerstwo, którego ciężko się pozbyć.
a czym mogę zdezynfekować?
Oba koty dostały dziś Procox, nasza wetka skontaktowała się z parazytologiem z UP we Wrocławiu, który a) potwierdził, że można to dać kotu, b) powiedział, że przy kokcydiozie należy dać jeszcze raz następnego dnia po dawce. Kotom smakowało aż się oblizywały
NatjaSNB pisze:Kuweta to prosta sprawa, już nie raz ją wyparzałam i teraz będę jeszcze częściej. Martwię się o resztę domu... panele, dywan, regały... koty były wszędzie, to cholerstwo też może być wszędzie...? Nie wszystko zniesie potraktowanie wrzącą wodą...![]()
Ciri, nie dziękuję, nie zapeszam
agusialublin pisze:
A to tylko kuwetę wyparzyłam tylko. Reszty nie ruszałam. Zresztą jak?
agusialublin pisze:Ty też tak masz że jak kociarnia robi kupkę to lecisz na łeb na szyję i sprawdzasz konsystencję,wygląd i zapachja to mam tak zawsze
brakuje mi tylko mikroskopu
ab. pisze:Witam!
Już od jakiegoś czasu przeglądam strony forum, ale piszę po raz pierwszy. Masz przepiękne kociaki, ja moją kotkę (też rosyjską niebieską) odbieram z hodowli za 3 tygodnie. Mam pytanie na zdjęciach masz bardzo fajny drapak, czy możesz podać nazwę firmy i ewentualnie jego cenę? Z której hodowli są twoje piękności?
Użytkownicy przeglądający ten dział: emeldira i 26 gości