Petka pisze:Ineczko zjadłaś już śniadanko?
Czy Duża już cię przeprosiła i nie gniewasz się na nią?
Zjadłam śniadanie, dwa obiady i podwieczorek, ale dalej się dąsam.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka pisze:Ineczko zjadłaś już śniadanko?
Czy Duża już cię przeprosiła i nie gniewasz się na nią?
Danusia pisze:czesć Ineczko
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia, Inusia gdzie jestes![]()
Cyzby Cie zasypał śnieg![]()
Bo u nas to starsny ten śnieg, zasypane wsystko![]()
Ja jus chce wiosne![]()
Też chcę wiosnę. A wczoraj byłaq na końcercie. Bo ja mam w poniedziałek imieniny
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia, Inusia gdzie jestes![]()
Ja jus chce wiosne![]()
Też chcę wiosnę. A wczoraj byłaq na końcercie. Bo ja mam w poniedziałek imieniny
A na jakim koncercie byłas Inusia![]()
Bo u nas pod blokiem to tes odbywajom sie koncertykoty strasnie chapy drom
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia, Inusia gdzie jestes![]()
Ja jus chce wiosne![]()
To moja @ była na końcercie w fisharmonii. To jest taki budynek, w którym jeden pan macha kijkiem, a iluś ludziów skszypi na szkypczach
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia, Inusia gdzie jestes![]()
Ja jus chce wiosne![]()
To moja @ była na końcercie w fisharmonii. To jest taki budynek, w którym jeden pan macha kijkiem, a iluś ludziów skszypi na szkypczach
Ojej, to od tego skrzypienia nie boli głowa
MaryLux pisze:Nie, pierwsze widzę...
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Nie, pierwsze widzę...
Mieliśmy Koko sterylizować 2 kwietnia ale moze uda się w przyszłym tygodniu we czwartek.
Kurcze, ale mi numer wywineła. Taka malutka, drobniutka, szkoda było mi ją ciachać.Niech podrośnie myślałam.
Wychodzi na to że Kokusia z tych malutkich kotków jest. I już raczej nie urośnie. 3100 waży![]()
I jak tak zaczełam liczyc to Kokusia ma już 8 miesiecy![]()
Pojechaliśmy z nia do veta bo szkoda mi jej było, męczyła sie strasznie przez tą rujkę. I doktor dał ten lek.
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Nie, pierwsze widzę...
Mieliśmy Koko sterylizować 2 kwietnia ale moze uda się w przyszłym tygodniu we czwartek.
Kurcze, ale mi numer wywineła. Taka malutka, drobniutka, szkoda było mi ją ciachać.Niech podrośnie myślałam.
Wychodzi na to że Kokusia z tych malutkich kotków jest. I już raczej nie urośnie. 3100 waży![]()
Pojechaliśmy z nia do veta bo szkoda mi jej było, męczyła sie strasznie przez tą rujkę. I doktor dał ten lek.
A mój wet jest zwolennikiem trzymania na hormonach póki się da. Uważa, że sterylka to ostateczność. Pewnie, że ma ona swoje zalety, ale i wady - zupełnie w przeciwnych miejscach niż hormony.
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Nie, pierwsze widzę...
A mój wet jest zwolennikiem trzymania na hormonach póki się da. Uważa, że sterylka to ostateczność. Pewnie, że ma ona swoje zalety, ale i wady - zupełnie w przeciwnych miejscach niż hormony.
a ropomacicze? od hormonów się robi
agusialublin pisze:Ja to jednak jestem za sterylką. Raz na całe życie i spokój. A tak trzeba by kota pilnować kiedy zaczyna się rujka, no i czy przypadkiem nie ma wlaśnie tego ropomacicza czy innego ustrojstwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości