WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- felietonik o polowaniu...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 05, 2013 21:19 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

Dzwoniłam do Darii - dobrze jest:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto mar 05, 2013 22:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

Dariowi pisali na adopcjachpuchatych- potwierdzam!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto mar 05, 2013 22:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

To fajnie.
A u nas - TŻ z Korneliuszem, jak to faceci, oglądają mecz. Szkoda, że mi padł aparat, bo bym uwieczniła... TŻ leży na kanapie, a Korneliusz z nosem w telewizorze, oczywiście zasłaniając cały środek ekranu, od czasu do czasu usiłuje złapać piłkę za nic mając zasady, że to nogą trzeba...

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto mar 05, 2013 22:50 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

Według mnie on ma wyłącznie nogi...
(ręce?)

U nas Amelka łapie skoczków.
Albo (opcjonalnie) chce też skoczyć. Bo co to dla Amelii skoczyć z mamuta??!
Szczególnie uwielbia jak w TV pada śnieg.
Chyba bałwanka chce ulepić bez moczenia łapek !

kotkins

Post » Wto mar 05, 2013 23:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

melduję sie na wątku
siadajac cicho w kątku :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro mar 06, 2013 1:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

No nie wiem, gdyby koty grały w piłkę nożną, to też chyba nie powinny kopać przednimi łapkami? No bo jak by grały w ręczną?

koteczekanusi

Post » Śro mar 06, 2013 8:29 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

Koty świetnie grają w siatkówkę. Wierzcie mi.
Kotka, która kiedyś była u mnie przez jakis miesiąc (niezapomniana i nieodżałowana Muszka) była zapalonym kibicem siatkówki. Zaczęło się od tego, że jak ją znalazłam, akurat były jakieś mistrzostwa. Drugiego dnia po znalezieniu zabrałam moich gości do pobliskiej knajpki na mecz (mały telewizorek w domu to nie to samo co duży ekran). Przed wyjściem wyłączyliśmy telewizor. Wracamy, patrzymy w okna - co jest, telewizor nie wyłączony??? Wchodzimy do mieszkania, a tam Muszka leży sobie wygodnie na wersalce, koło niej pilot od TV, a telewizor włączony akurat na tym kanale, na którym leciał mecz 8O
Dla Ofelii TV nie istnieje (no chyba że jest program o ptakach), ona woli grać własnołapnie, i trenuje skoki wzwyż. Mała Czarna na razie ćwiczy łapiąc kursor na ekranie laptopa, plus wykazuje zapędy futbolowe. Acha, i obie kochają zapasy :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro mar 06, 2013 19:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

Pamiętacie opowiastkę o Amci w szkole? Pytałam się wtedy, czy dziewczynka ma różowy plecaczek z Hello Kitty, bo inaczej się nie liczy - oczywiście Kotkins mi nie odpowiedział.
Ale ja znalazłam coś dla Kotkinsa:
http://animalia.pl/produkt,23385,zolux- ... 25-cm.html
http://animalia.pl/produkt,23383,zolux- ... 25-cm.html
Torbę transportową dla Amelki. Już widzę, jak Kotkins wchodzi do weta, a wszyscy weci, technicy i pacjenci zbiegają się tym bardziej...
Czyż śliczna puchata Amelka nie zasługuje na śliczną różową torbę?

koteczekanusi

Post » Śro mar 06, 2013 19:39 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

Aaaaaaaaaa :1luvu:
(przepraszam, jestem wielbicielka Hello Kitty :oops: )
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Śro mar 06, 2013 19:49 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

Amelka mówi, że to straszny obciach. :mrgreen:
Ona sama podróżuje w gustownej torbie w kolorze rudo- bordowym w wersji mini.

Wszyscy mają takie torby: Fio różową, Fel beżową.
Tylko Leoś nie ma torby.
Bo Leoś podróżuje w kocyku.
Kocyk jest po MK ,historyczny. Leoś podróżuje godnie, nie wymaga opiekuna.
Bo Leoś boi się zamknięcia. Dostaje spazmów i się dusi...

Jestem wściekła. Fio po 15 miesiącach od sterylki ma rujkę.
Już dostała blokadę hormonalną.
Całą noc szukała męża. Nie znalazła , szuka dalej.
Śpiewa, drepce po domu i jest upierdliwa jak...

Mam ochotę zabić weterynarza...

kotkins

Post » Śro mar 06, 2013 19:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

Ale co - nie wyciął jej macicy?
Bo coś mi się tak po głowie tłucze, że mimo sterylki kotka może się tak zachowywać. Dlatego też z niepokojem obserwuję poczynania małej (i jej wyczyny wokalne) - w ubiegłym roku dała nam nieźle popalić.

koteczekanusi

Post » Śro mar 06, 2013 19:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

kotkins pisze:(...)
Jestem wściekła. Fio po 15 miesiącach od sterylki ma rujkę.
Już dostała blokadę hormonalną.
Całą noc szukała męża. Nie znalazła , szuka dalej.
Śpiewa, drepce po domu i jest upierdliwa jak...

Mam ochotę zabić weterynarza...

:twisted:
Fio jezd persę, jeszcze do niej nie dotarła
informacja , że jest wysterylizowana.
Kotkinsie - daj jej jeszcze trochę czasu.
Weterynarzowi też, niech "se pożyje chudzina" jeszcze ździebko. :twisted:
Ostatnio edytowano Śro mar 06, 2013 20:34 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro mar 06, 2013 20:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

PS. A ja, całkiem na poważnie przymierzam się do zakupu takiej torby: http://animalia.pl/produkt,24088,zolux- ... 25-cm.html
Wiem, że nieco dziecinna, ale w sumie ładna i raczej nie obciachowa. Tylko ciekawa jestem, co na to Korneliusz, bo powiedzą, że nie dość, że eunuch, to jeszcze gej na dodatek... A przy tym znacznie bardziej atrakcyjna niż te w kwiatki.
Chciałam kupić taką http://animalia.pl/szukaj.php?search=ro ... ubmit.y=25 , ale rację mają w opiniach, że zbyt niestabilna - producent jakoś nie wpadł na to, że wkładka usztywniająca w podłodze powinna być wszyta lub wkładana w kieszonkę, a nie tak luzem sobie latać.

koteczekanusi

Post » Śro mar 06, 2013 20:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

Daria vel Nela- PANI NA WŁOŚCIACH!

Obrazek

kotkins

Post » Śro mar 06, 2013 20:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

U obsługi na brzuchu:)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

kotkins

[poprzednia][następna]