Lilka Mrau pisze:Czesc

) Foteczki prześliczne !!
U nas pogoda nijaka, jakaś taka senna, duszno jest:/
Buty rozmiar 41? hihi znam ten bol tez mam ten rozmiar i ciezko dostac takie buty jakie sie chce , ja zazwyczaj tak do chodzenia / biegania czy jak kolwiek sie to nazwie znajduje w dziale meskim
Z mezam zabiealismy sie za wieszanie glosnika /a w sumie subufera bo kociak za czesto ostatnio na niego wskakuje a jednak elektronika to nieodpowiedznia rzecz dla kociaka,szczegolnie tak ciekawskiego

Niestety nic z tego bo okazalo sie ze nie mamy odpowiednio grubego , wiec wieszanie musi poczekac.
I nastal nastepny leniwy dzien ...wiec na obiad frytki:P Ale najpierw musze jakos faceta zmotywowac zeby zawiozl moja leniwa pupcie do marketu:P
Buty sportowe też zwykle kupuję na dziale męskim, do tego już jestem przyzwyczajona. Problemem są buty na obcasie albo baleriny, jakie dzisiaj miałam nadzieję kupić.

Strasznie to denerwujące, bo na półkach zostaje mnóstwo rozmiarów 37-38, a tych większych jak na lekarstwo. Musiałabym chyba spać pod sklepem w przeddzień nowej dostawy, żeby mieć szansę dorwać jakieś ładne, zwłaszcza, że jestem wybredna z natury i coś
naprawdę musi mi się podobać, żebym wydała na to pieniądze.

Jeśli mowa o elektronice, u mnie Malaga nagminnie siada na laptopie, dekoderze czy routerze (bo się nagrzewają i się na nich grzeje), ale żadnych wychodzących od nich kabli nigdy nie pogryzł ani się nimi nie interesował, więc się tym nie przejmuję.