jaaana pisze:http://www.youtube.com/watch?v=uX5PoZt5Mck&feature=plcp

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:jaaana pisze:http://www.youtube.com/watch?v=uX5PoZt5Mck&feature=plcp
AnnAArczyK pisze:My tak, bez zaproszenia, czy możemycałom bandom przysiedliśmy w kąciku... i zgadzamy się, że kotów musi być trzy
A Dosia jest kropka w kropkę podobna do mojej...Kropki
Też taka chudzinka
jaaana pisze:AnnAArczyK pisze:My tak, bez zaproszenia, czy możemycałom bandom przysiedliśmy w kąciku... i zgadzamy się, że kotów musi być trzy
A Dosia jest kropka w kropkę podobna do mojej...Kropki
Też taka chudzinka
Zapraszamy serdecznieA gdzie foty "całej bandy"?
jaaana pisze:Chyba jednak nie widzi. Nowe miejsca poznaje łapkami.
Próbowałam bezgłośnie machać jej przed noskiem różnymi rzeczami - zero reakcji.
Gdy odturla jej się zabawka, skacze przed siebie, właśnie tak na oślep.
Nie reaguje na duży cień zbliżający się z jakiejkolwiek strony.
Jak się bawi na kanapie, to nie widzi, gdzie jest brzeg mimo, że powinien stanowić kontrast z podłogą. Hamuje, gdy poczuje pod łapkami.
Nie wiem, czy z czasem rozwinie jej się słuch. Bo Dosia ma słuch absolutny. W całkowitych ciemnościach poluje na niebrzęczące owady.
MariaD pisze:Cudna zabawa malucha. Słyszałam chyba tez charakterystyczne dla rozbawionego, szczęśliwego miaukuniego dziecka: rrrrriiiuuu.
zabers pisze:MariaD pisze:Cudna zabawa malucha. Słyszałam chyba tez charakterystyczne dla rozbawionego, szczęśliwego miaukuniego dziecka: rrrrriiiuuu.
to szczęśliwe miaukunie dziecko najpierw ogłuszyło mnie w nocy decybelami prosto w ucho, po czym prawie udusiło wpychając tyłas w szyję (leżałam na boku, a ona KONIECZNIE musiała się wepchnąć jak najgłębiej)
MariaD pisze:zabers pisze:MariaD pisze:Cudna zabawa malucha. Słyszałam chyba tez charakterystyczne dla rozbawionego, szczęśliwego miaukuniego dziecka: rrrrriiiuuu.
to szczęśliwe miaukunie dziecko najpierw ogłuszyło mnie w nocy decybelami prosto w ucho, po czym prawie udusiło wpychając tyłas w szyję (leżałam na boku, a ona KONIECZNIE musiała się wepchnąć jak najgłębiej)
![]()
No! Bardzo szczęśliwe miaukunie dziecko.Spałaś z maludą? No to pomnóż to przez 5/7/8 i współczuj mi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, Silverblue i 46 gości