Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2012 20:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Gibutkowa pisze:Tak myślałam że był tłuczony :roll:

Ja też - ale do cieżkiej anielki to są poważne urazy ciała..........nie to jest jakiś kosmos.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro cze 06, 2012 20:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Niestety Pani już od dawna musi się w tm wszawym kosmosie grzebać... a nadal boli :evil:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 06, 2012 20:35 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Neigh pisze:

Ja też - ale do cieżkiej anielki to są poważne urazy ciała..........nie to jest jakiś kosmos.......

No kosmos. Tak jak kot zakopany żywcem - był taki we Wro, nie udało się go mimo ciężkiej walki uratować... :roll:

Polecę prywatą - ktoś ma odsprzedać Ornipural? Pilnie potrzebuję.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro cze 06, 2012 20:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Gibutkowa pisze:
Neigh pisze:

No kosmos. Tak jak kot zakopany żywcem - był taki we Wro, nie udało się go mimo ciężkiej walki uratować... :roll:

Polecę prywatą - ktoś ma odsprzedać Ornipural? Pilnie potrzebuję.

Ja Ci mogę dać bo chyba gdzieś jeszcze mam końcówkę - jutro mam wolne, to poszukam, sprawdzę date ważności i dam znać.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro cze 06, 2012 20:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Jesooo kobito z nieba mi spadłaś :1luvu: Jak być znalazła to baaardzo baaardzo bym była wdzięczna.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro cze 06, 2012 20:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Zesz szalejecie z tym watkiem. Przysiade bo potem zaginie mi w akcji.
Biedny Czesiulo. Zyvzymy zdrowia.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Śro cze 06, 2012 21:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Zawsze mialam wiecej wspolczucia dla nieszczesliwych zwierzat jak dla ludzi.
Zwierzeta sa bezbronne i uzaleznione od nas,licza na nas!
Czesio dostal sie w rece niodpowiedzialnego glupka.
Kotkins na pewno nauczy go jak ponownie zaufac czlowiekowi.

lolav

Od: Pon lut 06, 2012 13:25

Post » Śro cze 06, 2012 21:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Co za ... :evil: dlatego Czesio się tak bał na początku jak się do niego wchodziło i uciekał :cry:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro cze 06, 2012 23:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Oooo...Cześ rozwalon na starej melońskiej leżance, na boczku jak na kota przystało a nie w tej swojej pozycji z podkulonymi łapkami.Na mój widok uśmiech:),bez zmiany pozycji.
Cześ miał sesję foto, jutro MK wklei jak go przekupię...o ile zdąży bo go życie towarzyskie pochłania!

Kurcze,żebym ja go już mogła wziąść do domu!Żeby te testy w piatek zrobić!

Poczytam o Fipowej szczepionce.

Dalia ,nie odebrałam, bo mnie nawiedziała kuzynka nie widziana 100lat, w dodatku z branży(medycznej a nie kociej),więc się gadało.
Jeśli jesteś ciakwa, gdzie byłam- w Akademickiej i jestm jak zwykle zła, bo nie mieli testów na wszystkie wirusówki, więc musze się z Czesisławem wybrać w piątek Pod Wieżę,żeby go przetestować.
Czasu mi szkoda.

W dodatku pewien niewielki kotek , niejaka DIABELIA się powiesiła na firance i se podyndała, więc muszę wymienić firankę.DZIURY SĄ!!!Powisiała (firanka , nie Amka) od Wielkanocy i starczy!
Neigh jutro Ci ją odwożę.
Biorę Teosia.
Ja ją miałam NA PRÓBĘ.
Będę PRZED 11 !!!!!!(w Olsztynie?).

A Czesiu jest zaje...ty...i byle kto go nie dostanie.
Bo wiecie- on się TURLA....

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro cze 06, 2012 23:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Przyjedz - ponoc w schronie na Paluchu jest rudy pers w szpitalu. Teosia nie dam, ale mogę Cię wsadzić na rudą minę.........kcesz?:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 06, 2012 23:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Kotkins prawdę mówiąc mnie się włosy na głowie uniosły mało widowiskowo jak przeczytałam o zamówionej szczepionce na FIPa i dzwoniłam aby Ci wybić z głowy to zamówienie
przy okazji chętnie się dowiem która wet Cię obsługiwała i poleciła ( bo jak sądzę poleciła?) tą porażkę
na pw poproszę więc
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro cze 06, 2012 23:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Oliwia.

Nie pierwsza to wtopa w tym miejscu.

Pamiętacie Bono...??

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw cze 07, 2012 6:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

U mnie też rude ale nie pers i na firankach nie wisi.
To też trzeba do Olsztyna?
Przed 11?
a która z ŁORGANIZACJI dziś wolna?

Brawo Czesiek :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 07, 2012 8:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Troszkę się pogubiłam, ale już jestem.
Za nowy wąt :piwa:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Czw cze 07, 2012 9:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

a co bedzie w Olsztynie? bo ja z Olsztyna i nie wiem jakos co mowicie :evil: :evil:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

[poprzednia][następna]