Goyka pisze:Ilona zalatw zdjecia Zdzislawa, zalozysz mu osobny watek. Moze i jemu się uda
oto watek Zdzisława, prawie-persa

viewtopic.php?f=13&t=141897&p=8855131#p8855131
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Goyka pisze:Ilona zalatw zdjecia Zdzislawa, zalozysz mu osobny watek. Moze i jemu się uda
MariaD pisze: Pieczarkę znam ja, zna ją Tosza, zna dalia - z osób obecnych w tym wątku. Jeżeli potrzebne będą jeszcze inne rekomendacje dla Pieczarki jako DT, to odszukam inne osoby, które ją znają.
MariaD pisze:Neigh - dzięki za ofertę TDT na przetrzymanie kotki. Oczywiście skorzystamy, oczywiście z przyjemnością Cię odwiedzę.
Co do transportu to jest kilka opcji, które trzeba ruszyć jednoczesnie by coś z tego wyszło:
1. założyć wątek na Kotach o poszukiwaniu transportu Gdańsk-Warszawa lub Gdańsk-Kraków, ludzie czasami jeżdżają tą trasą (zrobię to jak ilonajot ustali wszystko z kierowniczką schroniska),
2. poszukam tanich biletów kolejowych i może ktoś będzie miał ochotę na wycieczkę Warszawa-Gdańsk-Warszawa w weekend (aamms, a ta dziewczyna co pojechała z Noel do Bydgoszczy?) - na bilet jakoś by się uzbierało,
3. przejrzę watek transportowy pod tym kątem.
Bywacie w różnych watkach - zwracajcie uwage na wpisy o planowanym przejeździe na trasie Gdańsk-Warszawa lub Gdańsk-Kraków.
ilonajot - jakby co to do mnie kontakt pozaforumowy jest na mojej stronie www - link w podpisie.
Goyka pisze:Suuuuper czyli trzeba na cito organizować transport dla obydwu kotków jak mniemam i Zdzisia i Fionki ?
spinca pisze:Na szczęście on z persa ma tyle co ja (bo ja persów nie lubię i już). Mogę go wsadzić do Yamahy w łazience na początek. JAKO DT, żeby nie było. Tylko trzeba go zaszczepić jeszcze w schronie Biocanem (raz, a ja powtórzę już u siebie), bo ja miałam grzyba w domu. Co prawda (tfu tfu) nikt się nie zaraził, ale licho nie śpi.
ilonajot pisze:Zdzislaw na pewno byl juz szczepiony w schronie, bo juz minela kwarantanna. tylko nie wiem czym - musze dopytac.
czy moglabys napisac na jego watku, ze oferujesz mu DT? nie chce tego robic za Ciebie
meksykanka pisze:Nie mieszkam daleko od Warszawy, pod Łomiankami (bo nawet nie w Łomiankach, które są miastem), ale niedaleko trasy gdańskiej czyli wylotu na Gdańsk.
Czy mam próbować błagać o wyjazd...?
Nie dokłada się do benzyny, może pieniążki przydadzą się na ewentualne leczenie kotki (nie wiem co tam u niej)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości