Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 25, 2012 21:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

johaśka pisze:
kocurzyca41 pisze:Dupelek....mi się zrobił....

co ci sie zrobiło??? 8O

kurcze nie posiedzę dzisiaj bo mam trochę doła :roll:

edit:
siknę wieczorkiem i spadam spać.....

spokojnej nocy ;)

Cześć, Asia :D .
Reni chyba chodziło o dubelek :mrgreen: .
Nie dołuj się....rety, co Wy z tymi dołami, no dziewczyny! :(
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro kwi 25, 2012 21:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Ja się na dziś żegnam z Wami, Cioteczki kochane, życzę wszystkim dobrej nocy i słodkich snów :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro kwi 25, 2012 21:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Co Wy wiecie o małych kotkach 8O Moja roczna Alutka/ skrót od Malutka/ siedzi cały czas przy misce i waży....1,8 kg. :mrgreen: jak się połozy obok Balbinki- małej acz szerokiej / 7 kg/ to jak jej gon wygląda
A ja tez mam doła bo od koleżanki z pracy wczoraj zmarł syn na nowotwór/ miesiąc chorował/ 25 lat a wieczorem znaleźli jego kuzyna 22 lata , utopionego w stawie. Niech to szlag.... Obaj mieszkali na tej samej ulicy...
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro kwi 25, 2012 21:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

majencja pisze:Co Wy wiecie o małych kotkach 8O Moja roczna Alutka/ skrót od Malutka/ siedzi cały czas przy misce i waży....1,8 kg. :mrgreen: jak się połozy obok Balbinki- małej acz szerokiej / 7 kg/ to jak jej gon wygląda
A ja tez mam doła bo od koleżanki z pracy wczoraj zmarł syn na nowotwór/ miesiąc chorował/ 25 lat a wieczorem znaleźli jego kuzyna 22 lata , utopionego w stawie. Niech to szlag.... Obaj mieszkali na tej samej ulicy...

Cześć, Majeczko :D .
Jak to jest, że coraz młodsi ludzie umierają?
I to przeważnie ci dobrzy.
Moja babcia mawiała, że złych ludzi bóg trzyma na opamiętanie...tylko, że oni jakoś nie chcą sie opamiętać.

vip

Post » Śro kwi 25, 2012 22:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Twoja babcia ma rację...na ukaranie tych co nie chcą się opamiętać, ma wieczność...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw kwi 26, 2012 5:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

hejka cioteczki ;)

Gosiu, babcia ma rację...niestety tych lepszych to od razu biorą do siebie na gorę a ci gorsi zostają :roll:

miłego dnia wszystkim :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw kwi 26, 2012 7:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw kwi 26, 2012 7:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Kocham Panów Śmieciarzów!

Zabrali materac :lol: nareszcie będzie spokój... no chyba, że ktoś się kimnie w kontenerze :lol:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw kwi 26, 2012 7:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

najszczesliwsza pisze:Kocham Panów Śmieciarzów!

Zabrali materac :lol: nareszcie będzie spokój... no chyba, że ktoś się kimnie w kontenerze :lol:

a macie balkony na parterze? bo tam może ise zalęgnąć jakiś lokator :P

a w ogóle to czemu u was nie ma zamykanych śmietników ? my mamy takie boksy w środku kosze i tylko z kluczem wejdziesz.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Czw kwi 26, 2012 7:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

U nas mieszkania na parterze są niezamieszkałe, bo przystosowane na lokale np. biura notariusza. A balkony są od 1 piętra i wyjątkowo ich mało.
Jeszcze jest garaż - melina :evil: ale małymi kroczkami się ogarnie.
W sumie wszystko zaczęło się, jak pewna rodzina została eksmitowana i przydzielono jej lokum w obskórnej kamienicy w podwórku. Owa rodzina biznes produkcji i sprzedaży na kieliszki trunków oślepiających i obezwładniających kontynuuje z sukcesem wielkim. Policja wie, straż miejska wie i Administracja wie i... i wszystko w majestacie prawa musi się odbywać. A lokatorzy się boją zgłaszać incydenty. Nam już kiedyś ktoś porysował drzwi od samochodu... Teraz nasz Golf wygląda bardziej ehh męsko :lol:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw kwi 26, 2012 7:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Witam Cioteczki w przelocie...bo zaraz będę przelatywać w sensie odebrania butów od szewca :D .
Słoneczko w pełni, a ja nie mam pojęcia, co na siebie włożyć :( .
Zdecydowanie lepiej ( czyt. grubiej ) wyglądam w ciuszkach zimowych :mrgreen: .

vip

Post » Czw kwi 26, 2012 7:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

tylko czekać za przeproszeniem, aż sie sami wytrują :twisted:
Ale zauważyłam, że takie menelstwo co żłopie jakies gówno to sie trzyma
Koleżanka ma kuzyna, młody chłopak a stoczył sie, ponoc przez kobite bo sie puszczała, juz od 2 lat słysze, że sie na jego pogrzeb rodzina szykuje bo pije denaturat i to jakis biały odzyskiwany z benzyny czy coś (nie znam sie) Co jakis czas do szpitala go biora, a koledzy mu przynosza trunki wiec tylko miejsce ludziom zabiera. Ale do sedna - Lekarz powiedział, że dzieki temu ze przerzucil sie na denaturat to mu wątroba sie ładnie trzyma, jak odstawi to będzie gorzej

Karolek(ona)

Post » Czw kwi 26, 2012 7:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:Witam Cioteczki w przelocie...bo zaraz będę przelatywać w sensie odebrania butów od szewca :D .

łatw lekarza to oddessiemy ode mnie i wstrzykniemy tobie - zrobimy cie na Pamele Anderson (biust) , Jenifer Lopez (pośladki) troche w brzuszek damy żey ci kręgosłupa z przodu nie było widać, można nawet powiększyć ci usta :D

Karolek(ona)

Post » Czw kwi 26, 2012 7:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Karolek(ona) pisze:
vip0 pisze:Witam Cioteczki w przelocie...bo zaraz będę przelatywać w sensie odebrania butów od szewca :D .

łatw lekarza to oddessiemy ode mnie i wstrzykniemy tobie - zrobimy cie na Pamele Anderson (biust) , Jenifer Lopez (pośladki) troche w brzuszek damy żey ci kręgosłupa z przodu nie było widać, można nawet powiększyć ci usta :D

Karolcia, już załatwiam doktorka jakiego :ok: .
A Ty żegnaj się z ciałkiem :mrgreen: .

vip

Post » Czw kwi 26, 2012 7:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:
Karolek(ona) pisze:

Karolcia, już załatwiam doktorka jakiego :ok: .
A Ty żegnaj się z ciałkiem :mrgreen: .

a ty szukaj chętnych na podobny zabieg bo ja moge obdzielic wiecej niz jedna osobe

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]