Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 10, 2012 20:29 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

olafen pisze:Dopiero przyjechałam.
Jutro postaram się wpaść na dłużej :)

Dobrze zapraszamy :) Sama nie wiem o której w necie będę bo znowu do miasta,a jak się wyjdzie to szybko raczej nie wracam.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto kwi 10, 2012 20:36 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Dobry wieczór Dziewczyny :) Wiolu i Bejbinko :1luvu: :1luvu:

Fajne to ostatnie zdjęcie Bejbi :) Jak zwykle cudna kicia.
jak tam po świętach? Przejedzone? ;)

KiCiMama

Od: Czw sty 19, 2012 14:57

Post » Wto kwi 10, 2012 20:44 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:
kiche_wilczyca pisze:Dzień doberek
Obrazek

Witamy kiche_wilczyco :D z całym stadem :1luvu: :1luvu: Jak Twoje koty reagują na prawdziwą koci miętkę :?: Ja używałam zawsze w sprayu,ale dostałam dziś i TŻ rozpruł taką mysz i wsypał do środka :mrgreen:

tarzają się leją po pyskach niestety
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto kwi 10, 2012 21:07 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

kiche_wilczyca pisze:
vailet pisze:
Obrazek

Witamy kiche_wilczyco :D z całym stadem :1luvu: :1luvu: Jak Twoje koty reagują na prawdziwą koci miętkę :?: Ja używałam zawsze w sprayu,ale dostałam dziś i TŻ rozpruł taką mysz i wsypał do środka :mrgreen:

U mnie, na całe szczęście, się tylko tarzają - zwłaszcza młodszy kot
http://youtu.be/JTJvqfBQ2Jc
W zeszłym miesiącu poszyłam kotom zabawki z kocimiętką. Był niezły szał ;)
Uszyłam jeszcze kilka dla kotów koleżanek, tamte kiciulki też zaliczyły odlot ;)

KiCiMama

Post » Wto kwi 10, 2012 21:17 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

KiCiMama pisze:Dobry wieczór Dziewczyny :) Wiolu i Bejbinko :1luvu: :1luvu:

Fajne to ostatnie zdjęcie Bejbi :) Jak zwykle cudna kicia.
jak tam po świętach? Przejedzone? ;)

Dobry wieczór Duża i chłopcy :D Jakoś czuję niedosyt jedzenia :mrgreen: Właśnie grzałam kupne jedzenie teraz takie na tackach robią na patelnię :mrgreen: Nie jest to rewelacja,ale kupuję tylko z przeceny bo za taki szajs to za drogo 9zł. 8O a w przecenie 4,50zł.Bejbi dziś aktywna dzięki koci miętce :lol: Leży i ją pilnuje :mrgreen: mysz napchaną tym.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto kwi 10, 2012 21:19 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

kiche_wilczyca pisze:
vailet pisze:
Obrazek

Oj bo ich jest dużo i każdy chce dla siebie (chyba :mrgreen: )
Obrazek ,

vailet

Post » Wto kwi 10, 2012 21:22 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

KiCiMama pisze:
kiche_wilczyca pisze:
vailet pisze:
Obrazek

U mnie, na całe szczęście, się tylko tarzają - zwłaszcza młodszy kot
http://youtu.be/JTJvqfBQ2Jc
W zeszłym miesiącu poszyłam kotom zabawki z kocimiętką. Był niezły szał ;)
Uszyłam jeszcze kilka dla kotów koleżanek, tamte kiciulki też zaliczyły odlot ;)

U mnie to innaczej wygląda bo Bejbi delektuje się zapachem,ociera policzki i ślini się,ale nie gryzie zabawki :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto kwi 10, 2012 21:26 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

znaczy tak, zabawki jak mają dla siebie tylko to jest ok. Najgorzej jest z Lordem, bo on dostaje agresyności
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto kwi 10, 2012 21:28 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

kiche_wilczyca pisze:znaczy tak, zabawki jak mają dla siebie tylko to jest ok. Najgorzej jest z Lordem, bo on dostaje agresyności

Rozumiem :) Niektóre koty tak reagują widziałam.Biją inne.Niektóre wogóle na koci miętkę nie reagują i to jest dziwne.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto kwi 10, 2012 21:43 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

za to prawie wszystkie reagują a na krople waleriany lub żołądkowe ;)

KiCiMama

Post » Wto kwi 10, 2012 21:52 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

KiCiMama pisze:za to prawie wszystkie reagują a na krople waleriany lub żołądkowe ;)

Moja nie :? Nie wiem dlaczego :roll:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto kwi 10, 2012 21:59 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:
KiCiMama pisze:za to prawie wszystkie reagują a na krople waleriany lub żołądkowe ;)

Widocznie ona należy do tych nielicznych :mrgreen: :lol:

Coś mi dzisiaj potwornie muli net. Kończę, bo zaraz mnie coś trafi. Net powinien mi tylko smigać przy opłacanej prędkości, a tu się ślimaczy :/

Dobranoc kobitki :1luvu: :1luvu:

Obrazek

KiCiMama

Post » Wto kwi 10, 2012 22:06 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

KiCiMama pisze:
vailet pisze:

Widocznie ona należy do tych nielicznych :mrgreen: :lol:

Coś mi dzisiaj potwornie muli net. Kończę, bo zaraz mnie coś trafi. Net powinien mi tylko smigać przy opłacanej prędkości, a tu się ślimaczy :/

Dobranoc kobitki :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Dobranoc mnie też już muli jak wolny net :mrgreen: Miłych snów!
Obrazek ,

vailet

Post » Śro kwi 11, 2012 6:31 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

dzień dobry

Obrazek
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro kwi 11, 2012 12:01 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Cześć Dziewczynki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]