Wątek Casica bez - wydzielone posty, część X i 1/2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 09, 2012 19:45 Re: Moje koty X. Puti

Zawału można dostać, 2 dni mnie nie było, bo remont mam kuchni, a tu ban/po banie bez zieloniny 8O Chyba sie uszczypnę, żeby sprawdzić czy w realu żyję.
Avianku daj mi też namiary na odskocznię odbananową :!:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt mar 09, 2012 21:39 Re: Moje koty X. Puti

joshua_ada pisze:Jakbyś poznała powody takich praktyk doznałabyś Oświecenia :flowerkitty:

A jak doznać oświecenia :?: Może być na PW

casica pisze:Nie ma nic skuteczniejszego niż ośmieszenie. Osmieszenie to śmierć, w przenośni oczywiście (tak zaznaczam na wszelki wypadek, bo okazać się może, że tym razem nie nawołuję do nękania, tylko do morderstwa i zawitają do mnie panowie policjanci, i umrą ze śmiechu w trakcie składania zeznań, i wówczas poczuję się winna).

Dobrze, że jesteś czujna :ok:
W Warszawie, w jakimś urzędzie facet, który od lat walczy o prawa swoje i sąsiadów (chodzi o wywłaszczenia pod budowę drogi z odszkodowaniami niewiadomokiedy) napomknął, że aby coś załatwić trzeba chyba się podpalić. Wrócił sobie do siebie i następnego dnia przyjechała po niego policja, a wprost z komendy, na sygnale, pojechał do szpitala psychiatrycznego.Wyszedł po 5 dniach i nie wiadomo czy z powodu protestów społecznych czy raczej z tego, że po prostu nie wykryto u niego żadnych odchyleń od normy.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pt mar 09, 2012 22:50 Re: Moje koty X. Puti

A propos olewania - pozwólcie, że wrzucę moje ulubione strofy z Rimbauda:

Gdy starannie marzenia już wepchnąłem w siebie,
Odwracam się, wchłonąwszy coś trzydzieści bomb,
I skupiam się, by ulżyć naglącej potrzebie,

Jak Pan, ponad hyzopy i nad cedrów zrąb
Łagodny - szczam wysoko, ku chmurom na niebie,
Gdyż mi zezwolił na to heliotropów klomb.

("Modlitwa wieczorna" w przekładzie Jarosława Iwaszkiewicza)
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Sob mar 10, 2012 0:04 Re: Moje koty X. Puti

Jana, nie patrz :)

VVu pisze:A propos olewania - pozwólcie, że wrzucę moje ulubione strofy z Rimbauda:

Gdy starannie marzenia już wepchnąłem w siebie,
Odwracam się, wchłonąwszy coś trzydzieści bomb,
I skupiam się, by ulżyć naglącej potrzebie,

Jak Pan, ponad hyzopy i nad cedrów zrąb
Łagodny - szczam wysoko, ku chmurom na niebie,
Gdyż mi zezwolił na to heliotropów klomb.

("Modlitwa wieczorna" w przekładzie Jarosława Iwaszkiewicza)

:o
Czy ja juz kiedyś pisałam, że Cię kocham? :1luvu:
No cudne
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto kwi 03, 2012 7:51 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Wątek matka zamknięty - przed świętami zbyt dużo pracy! :evil: Ale jest nowa świecka tradycja - zamiast owoców dieta (od informacji się odzwyczaić pora :twisted: )

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto kwi 03, 2012 8:31 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Się wpisze, żebym potem znalazła :twisted:

Oczywiście kocham Was :1luvu: Miłość, pokój, wolny seks! I rock&roll! :smokin:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto kwi 03, 2012 8:33 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Się podziało :strach:
Eśkowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 0#p8422130
Borysowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=167143

Esiu [*]15.07.1995 - 02.01.2014r.... byłeś mi wschodem słońca i zachodem...
Borys [*] 2009 - 28.02.2019r. .. byłeś mi Najdroższym Towarzyszem ...

feniks32

Od: Pt gru 04, 2009 21:19

Post » Wto kwi 03, 2012 8:36 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

No, jak to pisze założycielka wątku, jaja, przejaja :ryk:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Wto kwi 03, 2012 8:40 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

A mnie całą sytuacja związana z cięciami postów, wątków zaczyna już mocno irytować. My jesteśmy dorosłymi ludźmi i możemy się przepychać, kłócić. Tak, bo wszyscy jesteśmy ludźmi i zbiorowiskiem różnych charakterów, poglądów i sposobów na życie. I zawsze będą między nami różnice - przecież na Boga tego nie da się uniknąć cięciem postów, zamykaniem wątków!!!!!! A cięcie postów, zamykanie wątków całej sytuacji nie poprawi, tylko STALE ZAMYKA NAM USTA, A SYTUACJI NIE NAPRAWIA. Czy nikt z POZOSTAŁYCH Moderatorów, którzy nie zajmują się tylko cięciem i zamykaniem tego nie widzi???? Mam już dużo lat, jestem dużą dziewczynką i nie chcę aby ktokolwiek ciął moje posty, bo ja jestem za nie odpowiedzialna. Chyba, że będę kogoś obrażać. Nadzór moderatorski powinien dotyczyć chamstwa, gróźb i tego typu spraw.
Ostatnio edytowano Wto kwi 03, 2012 8:50 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto kwi 03, 2012 8:49 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Marcelibu pisze:A mnie całą sytuacja związana z cięciami postów, wątków zaczyna już mocno irytować. My jesteśmy dorosłymi ludźmi i możemy się przepychać, kłócić. Tak, bo wszyscy jesteśmy ludźmi i zbiorowiskiem różnych charakterów, poglądów i sposobów na życie. I zawsze będą między nami różnice - przecież na Boga tego nie da się uniknąć cięciem postów, zamykaniem wątków!!!!!! A cięcie postów, zamykanie wątków całej sytuacji nie naprawi, tylko STALE ZAMYKA NAM USTA, A SYTUACJI NIE NAPRAWIA. Czy nikt z POZOSTAŁYCH Moderatorów, którzy nie zajmują się tylko cięciem i zamykaniem tego nie widzi???? Mam już dużo lat, jestem dużą dziewczynką i nie chcę aby ktokolwiek ciął moje posty, bo ja jestem za nie odpowiedzialna. Nadzór moderatorski powinien dotyczyć chamstwa, gróźb i tego typu spraw.

Zaraz dostaniesz bana, bo tutaj nie wolno wyrażać swoich opinii :mrgreen:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Wto kwi 03, 2012 8:53 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

A ja właśnie protestuję. To nie metoda. Rozumiem, że cięcie postów, zamykanie wątków i banowanie to sposób na udawanie na forum, że wszystko jest pięknie i ładnie? Nie jest. I nie będzie. I nigdy nie było. Rozumiem interwencje Moderatora w sytuacji chamskich odzywek, nie wiem - gróźb. Ale do cholery nie jesteśmy dziećmi w piaskownicy. Mamy różne zdania na różne tematy i tego nikt nie zmieni zamykaniem, cięciem i banami.
Jeżeli dostanę bana - piszę do lrafala. Ja się nie zgadzam z tym, co stało się z wątkiem casicy i innymi.

Edit: print_screeny zrobiłam.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto kwi 03, 2012 9:00 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Marcelibu pisze:A ja właśnie protestuję. To nie metoda. Rozumiem, że cięcie postów, zamykanie wątków i banowanie to sposób na udawanie na forum, że wszystko jest pięknie i ładnie? Nie jest. I nie będzie. I nigdy nie było. Rozumiem interwencje Moderatora w sytuacji chamskich odzywek, nie wiem - gróźb. Ale do cholery nie jesteśmy dziećmi w piaskownicy. Mamy różne zdania na różne tematy i tego nikt nie zmieni zamykaniem, cięciem i banami.
Jeżeli dostanę bana - piszę do lrafala. Ja się nie zgadzam z tym, co stało się z wątkiem casicy i innymi.

Edit: print_screeny zrobiłam.

A, za pozwoleniem, widzisz tu jakichś INNYCH moderatorów :mrgreen:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto kwi 03, 2012 9:05 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Nie, nie widzę. Naprawdę. I nie jest to kpina, czy żart. To rzeczywistość. I bardzo źle się dzieje, że tak jest.
Zosia - przecież ja pamiętam forum z 2007 roku, kiedy ścieraliśmy się, kłóciliśmy. Zawsze tak było i będzie. Nic nie da zamykanie nam ust i udawanie, że jest pięknie, bo nie jest. I nie będzie. Dlaczego? Bo jesteśmy zbieraniną ludzi o najróżniejszych poglądach, osobowościach etc. I tego nie da się pogodzić, bo jest to niemożliwe. A Moderator powinien dbać o to, żeby nie było chamstwa, wyzywania i tego typu spraw. Powtarzam: nie jesteśmy dziećmi w piaskownicy! Estraven - gdzie jesteś!!!???

Marcelibu

Post » Wto kwi 03, 2012 9:13 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Marcelibu pisze:Nie, nie widzę. Naprawdę. I nie jest to kpina, czy żart. To rzeczywistość. I bardzo źle się dzieje, że tak jest.
Zosia - przecież ja pamiętam forum z 2007 roku, kiedy ścieraliśmy się, kłóciliśmy. Zawsze tak było i będzie. Nic nie da zamykanie nam ust i udawanie, że jest pięknie, bo nie jest. I nie będzie. Dlaczego? Bo jesteśmy zbieraniną ludzi o najróżniejszych poglądach, osobowościach etc. I tego nie da się pogodzić, bo jest to niemożliwe. A Moderator powinien dbać o to, żeby nie było chamstwa, wyzywania i tego typu spraw. Powtarzam: nie jesteśmy dziećmi w piaskownicy! Estraven - gdzie jesteś!!!???

Jak by ktoś chciał przepis na storpedowanie wątku nielubianej osoby, to proszę:
Wchodzimy tam, rzucamy prowokacyjny post i czekamy. Jeśli ktoś odpowie, kolejny - jeszcze bardziej po bandzie. I tak dalej i tak dalej. Na końcu zjawia się moderator i zamyka. Pozamiatane. :|
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto kwi 03, 2012 9:21 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Dlaczego wątek casica został zamknięty?! 8O

[...]
Ostatnio edytowano Wto kwi 03, 2012 11:01 przez aassiiaa, łącznie edytowano 2 razy
Powód: rzucanie oskarzeń bez konkretnych dowodów

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

[poprzednia][następna]