Avianku daj mi też namiary na odskocznię odbananową

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joshua_ada pisze:Jakbyś poznała powody takich praktyk doznałabyś Oświecenia![]()
casica pisze:Nie ma nic skuteczniejszego niż ośmieszenie. Osmieszenie to śmierć, w przenośni oczywiście (tak zaznaczam na wszelki wypadek, bo okazać się może, że tym razem nie nawołuję do nękania, tylko do morderstwa i zawitają do mnie panowie policjanci, i umrą ze śmiechu w trakcie składania zeznań, i wówczas poczuję się winna).
VVu pisze:A propos olewania - pozwólcie, że wrzucę moje ulubione strofy z Rimbauda:
Gdy starannie marzenia już wepchnąłem w siebie,
Odwracam się, wchłonąwszy coś trzydzieści bomb,
I skupiam się, by ulżyć naglącej potrzebie,
Jak Pan, ponad hyzopy i nad cedrów zrąb
Łagodny - szczam wysoko, ku chmurom na niebie,
Gdyż mi zezwolił na to heliotropów klomb.
("Modlitwa wieczorna" w przekładzie Jarosława Iwaszkiewicza)
Marcelibu pisze:A mnie całą sytuacja związana z cięciami postów, wątków zaczyna już mocno irytować. My jesteśmy dorosłymi ludźmi i możemy się przepychać, kłócić. Tak, bo wszyscy jesteśmy ludźmi i zbiorowiskiem różnych charakterów, poglądów i sposobów na życie. I zawsze będą między nami różnice - przecież na Boga tego nie da się uniknąć cięciem postów, zamykaniem wątków!!!!!! A cięcie postów, zamykanie wątków całej sytuacji nie naprawi, tylko STALE ZAMYKA NAM USTA, A SYTUACJI NIE NAPRAWIA. Czy nikt z POZOSTAŁYCH Moderatorów, którzy nie zajmują się tylko cięciem i zamykaniem tego nie widzi???? Mam już dużo lat, jestem dużą dziewczynką i nie chcę aby ktokolwiek ciął moje posty, bo ja jestem za nie odpowiedzialna. Nadzór moderatorski powinien dotyczyć chamstwa, gróźb i tego typu spraw.
Marcelibu pisze:A ja właśnie protestuję. To nie metoda. Rozumiem, że cięcie postów, zamykanie wątków i banowanie to sposób na udawanie na forum, że wszystko jest pięknie i ładnie? Nie jest. I nie będzie. I nigdy nie było. Rozumiem interwencje Moderatora w sytuacji chamskich odzywek, nie wiem - gróźb. Ale do cholery nie jesteśmy dziećmi w piaskownicy. Mamy różne zdania na różne tematy i tego nikt nie zmieni zamykaniem, cięciem i banami.
Jeżeli dostanę bana - piszę do lrafala. Ja się nie zgadzam z tym, co stało się z wątkiem casicy i innymi.
Edit: print_screeny zrobiłam.
Marcelibu pisze:Nie, nie widzę. Naprawdę. I nie jest to kpina, czy żart. To rzeczywistość. I bardzo źle się dzieje, że tak jest.
Zosia - przecież ja pamiętam forum z 2007 roku, kiedy ścieraliśmy się, kłóciliśmy. Zawsze tak było i będzie. Nic nie da zamykanie nam ust i udawanie, że jest pięknie, bo nie jest. I nie będzie. Dlaczego? Bo jesteśmy zbieraniną ludzi o najróżniejszych poglądach, osobowościach etc. I tego nie da się pogodzić, bo jest to niemożliwe. A Moderator powinien dbać o to, żeby nie było chamstwa, wyzywania i tego typu spraw. Powtarzam: nie jesteśmy dziećmi w piaskownicy! Estraven - gdzie jesteś!!!???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości