Dobranoc Monika i Mili.Piękny obrazek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Bejbi dostała hormon 30 stycznia,a sterylka ma być 28 lutego i dwa dni brakują do miesiąca.Mam nadzieję że przez te dwa dni nie zaważy to na tym że nie zrobią zabiegu
izka53 pisze:Viola , nie histeryzuj![]()
naczytałaś sie o skutkach ubocznych i juz je widzisz![]()
Moje koty , oba , śpią od trzech dni prawie 24/24 h. Misia nie daje sie dotknąc,jesli tego sobie nie życzy , a życzy sobie rzadko kiedy![]()
Zdrowe, dorosłe koty przesypiają ok 20 godz na dobęZwłaszcza , jeśli nie mają powodu do aktywności.
Gucio chrapie - tak - chrapie , jak śpi , jak się zapatrzy w okno - wtedy siedzi i chrapie , jak stary pijak
jasdor pisze:Bejbi dostała hormon 30 stycznia,a sterylka ma być 28 lutego i dwa dni brakują do miesiąca.Mam nadzieję że przez te dwa dni nie zaważy to na tym że nie zrobią zabiegu
29 dni - styczeń ma dni 31, więc chodzi o jeden dzień.![]()
![]()
Viola , ogarnij się , bo zaczynasz wracac do dawnej vailetMeliska, jak nie pomoze, to relanium, trzy głębokie wdechy, policzyc do dziesięciu, i SPOKÓJ
vailet pisze:Bejbi jest zimniejsza.
vailet pisze:Wiesz Iza jaka panika będzie jak z nią pójdę na zabieg?
izka53 pisze:Violka, napisałam drugie PW, bo tamto, zaczęte, Gucio wysłał
vailet pisze:Bejbi jest zimniejsza.
Tzn ? Jakjest zimniejsza, jakie partie ciała ? Pisałaś, ze masz dla niej termometr, mierzyłaś temp ?vailet pisze:Wiesz Iza jaka panika będzie jak z nią pójdę na zabieg?
Wiem![]()
![]()
![]()
I poczytaj na wątku najmysi o sterylizacji kotki, której juz kiedyś nie mozna było wybudzic z narkozy. Wszystko poszło dobrze, a to kotka juz po kilku porodach, kilku letnia medalistka, przechodząca na zasłużoną kocią emeryturę
izka53 pisze:No, zdolna bestyja![]()
napisałam wiadomość, a tu wyświetla mi się, że nie mozna jej zmienić , bo juz została przeczytanaNo to weszłam w wysłane, a tu sama fota /bo z tej wiadomości wchodziłam na PW /
A Gucio leniwie po klawiaturze przelazł
Gosiara pisze:Spokojnej nocki
vailet pisze:dobry chirurg.Przedtem kilka kotek sterylizował i nie było opuchlizn,nic.
izka53 pisze:vailet pisze:dobry chirurg.Przedtem kilka kotek sterylizował i nie było opuchlizn,nic.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Violka, znowu skrótyAle jakie opuchlizny , krótko po operacji zawsze spuchnie i tak musi byc.
i pamiętaj - PO mało przeciwbólowych , kota przez kilka dni musi CZUĆ ból, bo tylko on dale znać, ze nie może skakac /np na drapak / biegać i szaleć
izka53 pisze:vailet pisze:dobry chirurg.Przedtem kilka kotek sterylizował i nie było opuchlizn,nic.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Violka, znowu skrótyAle jakie opuchlizny , krótko po operacji zawsze spuchnie i tak musi byc.
i pamiętaj - PO mało przeciwbólowych , kota przez kilka dni musi CZUĆ ból, bo tylko on dale znać, ze nie może skakac /np na drapak / biegać i szaleć
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko i 75 gości