izka53 pisze:kamari pisze: Możemy tylko tylko obiecać, że będziemy walczyć.
Mario - WALKA - to Twoje pierwsze imię![]()
![]()

No to kamien mi z serca spadl

Wspaniale ze do nas wrocilas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:kamari pisze: Możemy tylko tylko obiecać, że będziemy walczyć.
Mario - WALKA - to Twoje pierwsze imię![]()
![]()
Megana pisze:Niusię?? No chyba, że będzie bardzo ciepło...
emkamara pisze:A piszę o tym, bo uważam, że gdyby nie lektura wątku optymistycznego Kamari nie znalazłabym w sobie dość ... nie wiem jakiego słowa użyć.. gotowości, żeby sobie zrobić ten "kłopot". Mario, jesteś dla mnie nieustającą inspiracją, do przezwyciężania oporu materii i własnych słabości.
kamari pisze:To ja jestem specjalistką od paniki i nie życzę sobie konkurencji![]()
![]()
kamari pisze: Niusia prosi się o sterylkę, bo jej mocz pachnie przepięknie i bardzo mocno. Mam tylko duże obawy, czy ona to przetrzyma,
Bianka 4 pisze:Ogromne![]()
![]()
![]()
![]()
dla Felusia.
Przepraszam, że nie udzielam się zbyt często i obiecuję poprawę. Jutro kończy się remont w mieszkaniu po mamie, czeka mnie sprzątanie, montaż kuchni i przeprowadzka. Mam nadzieję, że w weekend przewiozę już wszystkie moje zwierzaki "na salony" i wtedy będę miała więcej czasu i przede wszystkim siły....
Marysiu, nie mogę się doczekać spotkania w Warszawie, przypomnij mi proszę, kiedy to miałoby być. Może zamiast w jakiejś knajpce spotkałybyśmy się wszystkie u mnie, co o tym myślisz?
Megana pisze:Bianka 4 pisze:Ogromne![]()
![]()
![]()
![]()
dla Felusia.
Przepraszam, że nie udzielam się zbyt często i obiecuję poprawę. Jutro kończy się remont w mieszkaniu po mamie, czeka mnie sprzątanie, montaż kuchni i przeprowadzka. Mam nadzieję, że w weekend przewiozę już wszystkie moje zwierzaki "na salony" i wtedy będę miała więcej czasu i przede wszystkim siły....
Marysiu, nie mogę się doczekać spotkania w Warszawie, przypomnij mi proszę, kiedy to miałoby być. Może zamiast w jakiejś knajpce spotkałybyśmy się wszystkie u mnie, co o tym myślisz?
Jes, jes! Wezmę też coś futrzastego!!!![]()
Bianka, ryzykujesz najazd futer!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1363 gości