Niuniek i Julka - moje dwa bure szczęścia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 09, 2012 15:15 Re: Niuniek i Julka - moje dwa bure szczęścia

dzien dobry :) wpladalm sobie zaznaczyc i podczytac jak sie miewa Niuniek i Julka :1luvu: :1luvu: :1luvu: oczywiscie z wielkim opozneniem znalazlam twoj wateczek maggie_79 :oops: :oops: :oops: przepraszam... ale czasem taka ze mnie gapa :roll:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie sty 15, 2012 15:17 Re: Niuniek i Julka - moje dwa bure szczęścia

No długo mnie nie było. Wiele się działo ale i nic się nie działo. (trochę to zagmatwane). Wiele się działo w życiu naszym ale nie kotów. Ale nie...... jednak bym skłamała. W Nowy Rok Julka dostała rujkę. Po części był to cudowny okres bo tuliła się do nas cały czas i tak słodko pomrukiwała, ale chyba było to też męczące dla niej. Po rujce byliśmy z obojgiem na kontroli. Niuniek czuje się bardzo dobrze. Julka za to miała robione badania przed sterylką i powtarzane badania na białaczkę. Niestety wynik znowu był pozytywny. Tak więc żyjemy pod hasłem "Z interferonem za pan brat".

Na zabieg jesteśmy umówieni 27-go stycznia, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo......... Julka dzisiaj znowu dostała rujkę. Nie wiem co jest grane? Czy to normalne tak często? Trochę się martwię o nią. A może niepotrzebnie? Doradźcie mi.
Najlepszy w tym wszystkim jest Niuniek. Julka się do niego łasi, a on patrzy się na nią jakby chciał zapytać "Kobieto, o co ci chodzi?". No noc to, mam nadzieję, że do czasu sterylki się uspokoi.
ObrazekObrazek
Niuniek i Julka - moje dwa bure szczęścia - viewtopic.php?f=1&t=136156

maggie_79

Od: Czw lis 17, 2011 20:01

Post » Pt sty 20, 2012 15:13 Re: Niuniek i Julka - moje dwa bure szczęścia

Co do rujki, to nic nie poradzę, bo ja mam chłopców :) Ale za Julcię trzymam kciuki, żeby sięwszystko udało i żeby leczenie przebiegało szczęśliwie :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

[poprzednia]