Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; Elfiki :) s. 91

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 09, 2011 14:37 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; znów ciut fotek ;)

Tylko dwie listopadowe jubilatki tak świętują, bo mają urodziny w odstępie zaledwie 4 dni :mrgreen:
Teraz będzie długa przerwa 8)

Komputer znów mi się zapycha, kompletnie nie wiem, dlaczego, bo wywaliłam już z dysku praktycznie wszystko, co było możliwe i nie mam pomysłu, co jeszcze zrobić :?

I nie mam czasu na siedzenie przed nim, ale mam dwa kocurki z Poznania - obydwa nominowane, drugi ma fajny profil :) (i według mnie źle oznaczony kolor, a dokładniej ilość bieli :lol: )
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro lis 09, 2011 14:46 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; znów ciut fotek ;)

Kicorek pisze:Komputer znów mi się zapycha, kompletnie nie wiem, dlaczego, bo wywaliłam już z dysku praktycznie wszystko, co było możliwe i nie mam pomysłu, co jeszcze zrobić :?
Mam to samo :evil: jak nic trzeba wymienić na nowy :roll:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Śro lis 09, 2011 16:24 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; znów ciut fotek ;)

Kicorek pisze:Tylko dwie listopadowe jubilatki tak świętują, bo mają urodziny w odstępie zaledwie 4 dni :mrgreen:

Komputer znów mi się zapycha, kompletnie nie wiem, dlaczego, bo wywaliłam już z dysku praktycznie wszystko, co było możliwe i nie mam pomysłu, co jeszcze zrobić :?

I nie mam czasu na siedzenie przed nim, ale mam dwa kocurki z Poznania - obydwa nominowane, drugi ma fajny profil :) (i według mnie źle oznaczony kolor, a dokładniej ilość bieli :lol: )

Znaczy na to 09 to on ma za dużo, czy za mało tej bieli?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lis 09, 2011 16:31 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; znów ciut fotek ;)

Za dużo :)

Kicorek

Post » Śro lis 09, 2011 16:36 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; znów ciut fotek ;)

Kicorek pisze:Za dużo :)

Tak myślałam, bo Frodzik ma 09 i ma mniej :D
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lis 09, 2011 16:51 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; znów ciut fotek ;)

U devonów w sumie wszystko jedno, ile tej bieli - i tak ta sama grupa kolorystyczna :)

Kicorek

Post » Czw lis 10, 2011 23:46 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; znów ciut fotek ;)

Kicorek pisze:Tylko dwie listopadowe jubilatki tak świętują, bo mają urodziny w odstępie zaledwie 4 dni :mrgreen:

A robilas przywracanie systemu?? do jakiejs duzo wczesniejszej daty?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Nie lis 20, 2011 20:38 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; znów ciut fotek ;)

Zaległe życzenia urodzinowe :torte:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Nie gru 04, 2011 21:16 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; Bonio 2x CAGPIB, 2x NOM :)

Z okazji wystawy na weekend przyjechał do nas m.in. Bonio, czyli synek Almy :)

Chłopak był bardzo dzielny, bezproblemowo w obydwa dni zdobył certyfikaty CAGPIB oraz nominacje do BIS :D
W BIS-ie zachowywał się wzorowo, nie próbował za bardzo wcisnąć się w trzymającą go ewkaa i bardzo ładnie się prezentował :)

Jeszcze tylko jeden certyfikat i będzie GIP :mrgreen:

A u mnie w domu zachowywał się jak u siebie i rozwalał się do góry brzuchem w tulei drapaka, bardzo zadowolony :lol:

Oprócz Bonia przyjechała też jego ruda orientalna współlokatorka oraz orientalny kastracik Tankowiec milvy b. Ależ to chude tałatajstwo jest gadatliwe... :ryk:
Ale zaaklimatyzowały się u mnie całkiem nieźle :)

Zdjęcia na wystawie robiłam i kiedyś będą, ale mój komputer całkowicie się już zapycha, nie wiadomo dlaczego, i nic nie mogę na razie do niego wrzucić. Muszę wezwać informatyka, może coś poradzi, bo dziwnie to wygląda :|

Kicorek

Post » Nie gru 04, 2011 21:20 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; Bonio 2x CAGPIB, 2x NOM :)

Kicorek pisze:Chłopak był bardzo dzielny, bezproblemowo w obydwa dni zdobył certyfikaty CAGPIB oraz nominacje do BIS :D
W BIS-ie zachowywał się wzorowo, nie próbował za bardzo wcisnąć się w trzymającą go ewkaa i bardzo ładnie się prezentował :)
On mnie po prostu nie lubi :crying: mówiłaś, że będzie się przytulał, a on nic :cry: tylko siedział jak porządny devon na ręku :roll:

Kicorek pisze:Zdjęcia na wystawie robiłam i kiedyś będą, ale mój komputer całkowicie się już zapycha, nie wiadomo dlaczego, i nic nie mogę na razie do niego wrzucić. Muszę wezwać informatyka, może coś poradzi, bo dziwnie to wygląda :|
Mogą być kiedyś :wink: mam tylko nadzieję, że nie przegapiłaś, że Fenriś też był w BIS i chociaż jakieś zdjątko mu się trafi :oops:

ewkaa

Post » Nie gru 04, 2011 21:30 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; Bonio 2x CAGPIB, 2x NOM :)

ewkaa pisze:
Kicorek pisze:Chłopak był bardzo dzielny, bezproblemowo w obydwa dni zdobył certyfikaty CAGPIB oraz nominacje do BIS :D
On mnie po prostu nie lubi :crying: mówiłaś, że będzie się przytulał, a on nic :cry: tylko siedział jak porządny devon na ręku :roll:
I niech mu tak zostanie, bo publika ma widzieć jego oczyska, a nie tylko plecki :lol:
Bardzo dziękuję za prezentowanie mojego słodkiego wnuka :D

ewkaa pisze:mam tylko nadzieję, że nie przegapiłaś, że Fenriś też był w BIS i chociaż jakieś zdjątko mu się trafi :oops:
Coś tam pstrykałam, ale za efekt nie ręczę - ciemny obiektyw i trochę daleko byłam.

Kicorek

Post » Nie gru 04, 2011 21:40 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; Bonio 2x CAGPIB, 2x NOM :)

Kicorek pisze:Bardzo dziękuję za prezentowanie mojego słodkiego wnuka :D
A bardzo proszę i proszę mi powiedzieć następnym razem jak przyjedzie, żebym go mogła poza wystawą poprzytulać :mrgreen:
No i jakbyś miała znowu jakieś patyczaki na stanie do ćwiczeń :oops:

ewkaa

Post » Pon gru 05, 2011 8:30 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; Bonio 2x CAGPIB, 2x NOM :)

Gratulacje dla Bonitka :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon gru 05, 2011 11:53 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; Bonio 2x CAGPIB, 2x NOM :)

A ja czekam grzecznie na te zdjecia :)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon gru 05, 2011 16:26 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 10; Bonio 2x CAGPIB, 2x NOM :)

ewkaa pisze:
Kicorek pisze:Bardzo dziękuję za prezentowanie mojego słodkiego wnuka :D
A bardzo proszę i proszę mi powiedzieć następnym razem jak przyjedzie, żebym go mogła poza wystawą poprzytulać :mrgreen:
No i jakbyś miała znowu jakieś patyczaki na stanie do ćwiczeń :oops:
Mam nadzieję, że w styczniu :)

Na razie mam tylko fotkę Bonia z sobotniego BIS-u: http://makaranta.pl/index.php?u=211/95&p=211&t=100&l=1

Kicorek

[poprzednia][następna]