Lilianna J-wie pisze:O czymś takim jak posiew na mocz też nie słyszałaś?
To słyszałam bo kotce na kryształy kiedyś dawno robiłam też w tej klinice,tylko wtedy młoda fajna wetka ją leczyła i pomogło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:O czymś takim jak posiew na mocz też nie słyszałaś?
vailet pisze:Najpierw na pierwszy rzut dostała Aniprazol i to zabija lamblie bo byłam na jakiejś stronce w necie i piszą że tak.Potem bo źle reagowała poprosiłam o pastę w tubkach Fenbendazol (nie fenbenat bo wet mnie wyśmiał że to dla świń) i pytałam czy ma duże doświadczenie z lambliami
jeśli chodzi o leczenie,co potwierdził.Moim zdaniem nie ma lamblii bo to wszystko w jelitach stało się po lekach,ale test i tak zrobię.Robiłam po wytłuczeniu po ponad dwóch tygodniach i potem po ponad miesiącu i nie było lamblii.Radę by leczyć Fenbendazolem też mam z forum,a nie od weta.
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Najpierw na pierwszy rzut dostała Aniprazol i to zabija lamblie bo byłam na jakiejś stronce w necie i piszą że tak.Potem bo źle reagowała poprosiłam o pastę w tubkach Fenbendazol (nie fenbenat bo wet mnie wyśmiał że to dla świń) i pytałam czy ma duże doświadczenie z lambliami
jeśli chodzi o leczenie,co potwierdził.Moim zdaniem nie ma lamblii bo to wszystko w jelitach stało się po lekach,ale test i tak zrobię.Robiłam po wytłuczeniu po ponad dwóch tygodniach i potem po ponad miesiącu i nie było lamblii.Radę by leczyć Fenbendazolem też mam z forum,a nie od weta.
I wet na lamblie dał lek, który nie leczy lambli?
![]()
Czy chodzisz do tego weta dlatego, że robi wszystko pod twoje dyktando?
vailet pisze: O matkoleczy bo sprawdzone na forum.
mb pisze:vailet pisze: O matkoleczy bo sprawdzone na forum.
Czyli producent leku nie wie do czego jego lek służy?
Fenbedazol to handlowa nazwa Fenbenatu.
mb pisze:vailet pisze: O matkoleczy bo sprawdzone na forum.
Czyli producent leku nie wie do czego służy produkowany przez niego lek?
Fenbenat to handlowa nazwa Fenbendazolu.
vailet pisze:mb pisze:vailet pisze: O matkoleczy bo sprawdzone na forum.
mb to po co jest to Forum?Skoro wiele osób potwierdziło że działa to wierzę.To jeśli to z Forum to po co np.Ciebie mam słuchać?Przecież to z Forum?Wychodzi na to że podsumowałaś osoby z Forum miauktóre wiedzą co robią,ale mam ich nie słuchać.
mb pisze:vailet pisze:mb pisze:vailet pisze: O matkoleczy bo sprawdzone na forum.
mb to po co jest to Forum?Skoro wiele osób potwierdziło że działa to wierzę.To jeśli to z Forum to po co np.Ciebie mam słuchać?Przecież to z Forum?Wychodzi na to że podsumowałaś osoby z Forum miauktóre wiedzą co robią,ale mam ich nie słuchać.
Ludzi i zwierzęta leczy się u lekarzy i lekarzy weterynarii, a nie na forach internetowych.
I give up
Lilianna J-wie pisze:Gdzieś na Forum niedawno czytałam,że lamblie tak w sumie żaden lek nie wybija tak do końca..Za jakiś czas jest nawrót choroby..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1388 gości