A gdzie ziemniaczki i surówka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:A ja musiałabym sama coś zorganizować. Nie chce mi się!
mnie tam by sie nawet chcialo, tylko kasy niet,a wspolnie to zawsze taniej
No, to też...
Danusia pisze:MaryLux pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:A ja musiałabym sama coś zorganizować. Nie chce mi się!
mnie tam by sie nawet chcialo, tylko kasy niet,a wspolnie to zawsze taniej
No, to też...
no i rażniej
MaryLux pisze:Ja zwykle organizuję eskapady 2-3-osobowe, tylko że zwykle to na mnie spada cała strona organizacyjna: co, jak, gdzie, kiedy i za ile...
Danusia pisze:MaryLux pisze:To druga i ostatnia moja wycieczka w tym roku. Przynajmniej w tym towarzystwie.
my też coś planujemy ,ale narazie na planach stanęlo. Wszystko od Dorty zależy
Dorta pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:To druga i ostatnia moja wycieczka w tym roku. Przynajmniej w tym towarzystwie.
my też coś planujemy ,ale narazie na planach stanęlo. Wszystko od Dorty zależy
tiaaa ode mnie, raczej od moich kontrahentów![]()
witaj Danusiu
i melduję, że dorobiłam sie wagi....Kokiet waży 6,50 kg
PS wyjazd taaak?, jak na grilla nie możemy sie zebrać
Danusia pisze:MaryLux pisze:Ja zwykle organizuję eskapady 2-3-osobowe, tylko że zwykle to na mnie spada cała strona organizacyjna: co, jak, gdzie, kiedy i za ile...
Widocznie dobrze to robisz
MaryLux pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Ja zwykle organizuję eskapady 2-3-osobowe, tylko że zwykle to na mnie spada cała strona organizacyjna: co, jak, gdzie, kiedy i za ile...
Lub im wygodniej nic nie robić niż pokazać, że umieją lepiej
Danusia pisze:MaryLux pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Ja zwykle organizuję eskapady 2-3-osobowe, tylko że zwykle to na mnie spada cała strona organizacyjna: co, jak, gdzie, kiedy i za ile...
Lub im wygodniej nic nie robić niż pokazać, że umieją lepiej
ja tam się nie chwalę , bo i tak nic nie umiem
Danusia pisze:MaryLux pisze:Umiesz, umiesz, to tylko skromność przez Cię przemawia
ależ , skąd![]()
MaryLux pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Umiesz, umiesz, to tylko skromność przez Cię przemawia
ależ , skąd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()