Koty nie działkę raczej nie zabiore- działka nie ogrodzona a na razie nie stać mnie na zakup ogrodzenia(jak tak sobie policzyłam to nawet jabym sama robiła to potrzeba jakieś 500 zł).
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KOTEK1988 pisze:Całe 300m2 ,niby nie tak dużo ,ale jednak jest co robić![]()
Koty nie działkę raczej nie zabiore- działka nie ogrodzona a na razie nie stać mnie na zakup ogrodzenia(jak tak sobie policzyłam to nawet jabym sama robiła to potrzeba jakieś 500 zł).
jasia0245 pisze:U nas na parkingu znowu widziałam bezdomnego kotka takiego jak Sisi. Był on też czarny z białym z łatką na brodzie. Ile to ludzie porzucają tych kotków.![]()
![]()
![]()
![]()
jasia0245 pisze:Wczoraj jedną koteczkę taką z parkingu zawiozłam do rodzinki, która ma domek, ogrodzone podwórko i duży ogród. Koteczka czarna, bardzo młoda 8 - 10 miesięcy, też była porzucona, miła wyjątkowo, garnęła się do ludzi. Chce bez przerwy się przytulać i być głaskaną. Właśnie takiej kotki szukali ci państwo. Cieszę się, że mogłam choć jednej koteczce pomóc znależć odpowiedni domek. Teraz będzie nareszcie kochana.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ezzme pisze:gratuluję niespodziewanego? dokoceniaoba koty młode to pewnie szybko się dogadają, pisz jak im to idzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1203 gości