Sol, za jakies dwa tygodnie wpadne chyba do Krk odwiedzić syna, bo jak to wypada ukradkiem z kotami Krków zaliczać, a własnego dziecka nie widzieć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzia 1 pisze:Nie znam osobiście tych miejsc, (tylko ze słyszenia) ale tak ciekawie piszecie, że sama bym chętnie poszła z Wami odkrywać historię.
wiem natomiast ze we wtorek mam rozmowe o prace w Bytomiu.
TRZYMAC KCIUKI PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo to dla mnie wazne.
solangelica pisze:Ja tez nie wiem co bedzie z niedziela wiem natomiast ze we wtorek mam rozmowe o prace w Bytomiu.
solangelica pisze:zuzia 1 pisze:Nie znam osobiście tych miejsc, (tylko ze słyszenia) ale tak ciekawie piszecie, że sama bym chętnie poszła z Wami odkrywać historię.
To wbijaj do nas, jak tylko sie ociepli zapraszam po wedrowke na PodgorzuTa czesc Krakowa z roku na rok staje sie coraz bardziej popularna. Turystow obserwujemy coraz wiecej co odczuwam tez zwlaszcza w weekendowe noce - trasa na Kopiec biegnie akurat dwa metry od moich okien
Najlepsze sa nawalone wycieczki studenckie.
Kiedys obserwowalam z okna jak trzy mlode studenciaki, verry naprane, krecily sie w kolko po prostej ulicy i nie wiedzialy kaj isc. W koncu jedna z lasek siadla na jezdni wyjela bulke i zaczela jesc. Drugi do niej "no wstawaj no trzeba isc no" a ona na to do niego dobitnie i glosno "Pierd...le, glodna jestem, zanim sobie przypomnisz gdzie to jest to umre z glodu i pragnienia!" Polew zza zaslony mialam nieziemski
Wrocilam ze sklepu z butami. Sklep jak sklep ruch maly pani szefowa mila druga pani w wieku mojej mamy wyglada na mila ale... tu sie odzywa moj dzwonek alarmowy. Wyglada na kawal niezlej cwaniary. W kazdym razie chwile pobylam poogladalam sobie cyckonosze i inne gadzety i napalilam sie na kilka modeli (na pewno sobie zakupie kiedys dokladnie taki).
Po drodze wkurzyl mnie kurier ktory standardowo zaniols paczke do sasiadow bo nie chcialo mu sie awizo zostawiac. Sasiadka pomna moich pouczen zadzwonila do mnie. Odmowilam. Potem kurier z fochem i tekstem "se pani bedzie jechac za dwa tygodnie do Zabierzowa po to" podniosl mi cisneinei na maksa. Okazalo sie ze dzwonil i nikt nie odebral - TZ utknal na klopie i zanim dobiegl, ten poszedl do gory. Spieszylo sie laskawcy, psia macPowiedzial ze to drugie awizo, ja mu na to ze nie bylo zadnego awiza i ze niech nie klamie. W koncu sie przyznal ze nie zostawil awiza a wogole to cieszy sie ze wreczyl paczke i nigdy wiecej ze mna sie nie spotka. O niedoczekanie
Mam imie i nazwisko bede robic jazde temu gnojkowi. Wyskoczyl do mnie z tekstem ze dzwonki do drzwi elektryczne sa montowane po to zeby otwierac jak ktos dzwoni
Mu powiedzialam chlodno ze to nie jest jego sprawa po co ja mam dzwonek i nie bedzie mnie pouczal bo ma psi obowiazek do mnie zadzwonic i ZOSTAWIC AWIZO!!!!! Na koniec powiedzialam mu ze jest dupkiem i rozlaczylam sie.
Tz mi opowiadal ze jak kurier zadzwonil drugi raz jak zobaczyl Sebka wydarl sie na niego "Coooo, ile mam tu czekac?!" Sebastian jescze spokojnie odpowiedzial ze mozna chwile poczekac i podpisal odbior. A ten koles zaczal wrzeszczec ze co kur...a on se mysli i kur... cos tam. Sebastian zagotowal. Odpysknal gnojkowi "Cos ci sie niepodoba? TO SPIERD...!" I trzasnal drzwiami. Kolesia zatkalo i poszedl.
Jestem dumna z mojego TZa jak mi dzis rano podniosl cisnienie i popsul nastroj tak tym w sumie wyrownal wszystko
Jasdorku licze na to ze sie nam uda zobaczyc! Bedziesz jechac samochodem? Przygotuje Ci puszki i inne rzeczy dla piwniczniakow. Poslanka na pewno beda i szmatki wszelakie. Moze cos z ksiazek sie ostanie![]()
Etiopia, spoko. Jak dasz rade to dasz rade. Jak nie, to kiedy indziej. Ja tez nie wiem co bedzie z niedziela wiem natomiast ze we wtorek mam rozmowe o prace w Bytomiu.
AniHili pisze:Będę kciuki trzymać na 100%![]()
![]()
A z kurierami trzeba ostro - nasz "rejonowy jełop" z GLS-u już tak wytresowany, że niemal w zębach mi paczki przynosi
Etiopia pisze:Solusia dam Ci znać wieczorem czy mogę jutro wpaść do Ciebie czy będę pieluchy zmieniac ....
halbina pisze:nadrobłam, uuuuuuuuuuuuuffffffffff... buziaczki ze Śląska!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1234 gości