Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:Teraz mam chociaz wiele ludzi, ktorym moge gotowac i piec. Wiec ciesze sie z tego. Ok, wszyscy sasiedzi tez nie sa tacy super, ale da sie wytrzymac. Mam kotki, ktore mnie w domu odwiedzaja, trzy psy na podworku i duzo konikow, trzy kozy do tego. Trafilo mi sie.
SecretFire pisze:Teraz mam chociaz wiele ludzi, ktorym moge gotowac i piec. Wiec ciesze sie z tego. Ok, wszyscy sasiedzi tez nie sa tacy super, ale da sie wytrzymac. Mam kotki, ktore mnie w domu odwiedzaja, trzy psy na podworku i duzo konikow, trzy kozy do tego. Trafilo mi sie.
SecretFire pisze:Moze mi sie uda w tym roku zaczac z lekcjami w jazda w konno. Jeden z moich sasiadow, ktory byl 15 lat temu kobieta, ma dwa konie i inna sasiadke uczy. Jak wracam z pracy strasznie zestresowana, ide na polane i zawsze jakis do mnie podjedzie. Patrze w te ogromne oczy, poplacze troche i uspokojona ide do domu.
Gibutkowa pisze:Dorotka a może Ty jakąś restaurację otwórz przy tych konikachnie no serio myślę... Cisteczek napieczesz, swojskiego jedzonka narobisz "jak u mamy" to miastowi będą na weekend zjeżdżać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości