WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2011 19:04 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Łojeja Dorotko, Ty to jesteś gospocha :strach: :strach: :strach: 8O czyżbyś była w swoim żywiole?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw mar 31, 2011 19:09 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Teraz mam chociaz wiele ludzi, ktorym moge gotowac i piec. Wiec ciesze sie z tego. Ok, wszyscy sasiedzi tez nie sa tacy super, ale da sie wytrzymac. Mam kotki, ktore mnie w domu odwiedzaja, trzy psy na podworku i duzo konikow, trzy kozy do tego. Trafilo mi sie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw mar 31, 2011 19:11 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

SecretFire pisze:Teraz mam chociaz wiele ludzi, ktorym moge gotowac i piec. Wiec ciesze sie z tego. Ok, wszyscy sasiedzi tez nie sa tacy super, ale da sie wytrzymac. Mam kotki, ktore mnie w domu odwiedzaja, trzy psy na podworku i duzo konikow, trzy kozy do tego. Trafilo mi sie.

O, masz nowe kotki :1luvu:
Dorotka, uciekam, idę się położyć, pa kochana - dobrze, że jesteś :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw mar 31, 2011 19:15 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Nowe nie, ale porzyczam. W sobote bylam tez juz w naszym schronie i musze powiedziec, ze mi sie taki jeden futrzak podobal.

SecretFire

Post » Czw mar 31, 2011 19:19 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

ciotki wolniej stukajcie te posty bo nie mogę nadążyć z czytaniem :mrgreen: ledwo weszłam dzis na neta...a tu już 4 strony :mrgreen:
to ja tu sobie podsiknę, żeby mi wątas nie uciekł :mrgreen:

Dorotko :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw mar 31, 2011 19:22 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Basica tez jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

Post » Czw mar 31, 2011 19:22 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Brzmi fajnie! Dobre towarzystwo i zwierzęta (konie to moja niespełniona miłość). Nie dziwię się, że czas Tobie szybko mija :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw mar 31, 2011 19:25 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Moze mi sie uda w tym roku zaczac z lekcjami w jazda w konno. Jeden z moich sasiadow, ktory byl 15 lat temu kobieta, ma dwa konie i inna sasiadke uczy. Jak wracam z pracy strasznie zestresowana, ide na polane i zawsze jakis do mnie podjedzie. Patrze w te ogromne oczy, poplacze troche i uspokojona ide do domu.

SecretFire

Post » Czw mar 31, 2011 19:26 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Aż tak źle jest w pracy? :(

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw mar 31, 2011 19:32 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Cześć :)

SecretFire pisze:Teraz mam chociaz wiele ludzi, ktorym moge gotowac i piec. Wiec ciesze sie z tego. Ok, wszyscy sasiedzi tez nie sa tacy super, ale da sie wytrzymac. Mam kotki, ktore mnie w domu odwiedzaja, trzy psy na podworku i duzo konikow, trzy kozy do tego. Trafilo mi sie.

Właśnie stwierdziłem, że chyba nadrobię czytanie poprzedniej części wątku ;) Ja sobie spokojnie czekałem na Kociarni, robiłem ogłoszenia kotów, np. Niny z pseudoschroniska (właśnie znalazła dom we Wrocławiu) oraz trikolorki z Warszawy (jest w DT z rokowaniami na DS), teraz pomagam ogłaszać koty z Darłowa (ukłony dla CatAngel za akcję), a z tego co widzę tutaj się działo mnóstwo dramatycznych rzeczy, o braku internetu nie wspominając (brak postów tylko wzmagał dramatyzm).

Może komuś fajnego kota? :mrgreen: Na przykład Bulwa, idealny kot do głaskania:

Obrazek

Tak z ciekawości, bo jakoś znaleźć nie mogłem, czy ta wspaniała firma, która tyle czasu podłączała internet to Kabel Deutschland? Mam niezbyt dobre doświadczenia z nimi... Teraz to trochę za późno pewnie, skoro internet w końcu jest, ale może warto było rozważyć coś mobilnego, niekoniecznie z umową (tzn. jakąś sieć komórkową pre-paid, chyba że komórki zasięgu nie mają w górach)?

W każdym razie gratuluję fajnych sąsiadów i imprez :ok: i pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Czw mar 31, 2011 19:47 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Dorotka a może Ty jakąś restaurację otwórz przy tych konikach :wink: nie no serio myślę... Cisteczek napieczesz, swojskiego jedzonka narobisz "jak u mamy" to miastowi będą na weekend zjeżdżać :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw mar 31, 2011 19:49 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

SecretFire pisze:Moze mi sie uda w tym roku zaczac z lekcjami w jazda w konno. Jeden z moich sasiadow, ktory byl 15 lat temu kobieta, ma dwa konie i inna sasiadke uczy. Jak wracam z pracy strasznie zestresowana, ide na polane i zawsze jakis do mnie podjedzie. Patrze w te ogromne oczy, poplacze troche i uspokojona ide do domu.

Polecam, jazda konna jest super :) Tylko ja wolę takie mniejsze - huculskie (można pojeździć np. w Gładyszowie), nie ma problemów jak się spadnie bo z wysoka się nie leci ;)

Napisz jeszcze o tej pracy może. Szukasz już czegoś innego?

Gibutkowa pisze:Dorotka a może Ty jakąś restaurację otwórz przy tych konikach :wink: nie no serio myślę... Cisteczek napieczesz, swojskiego jedzonka narobisz "jak u mamy" to miastowi będą na weekend zjeżdżać :ok:

Ooo, właśnie, popieram! ;)

Adam
aburacze

Post » Czw mar 31, 2011 19:55 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

A mi się marzy maleńka stadninka Shire Horse
Obrazek Obrazek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw mar 31, 2011 20:01 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

I to jest chyba ta równowaga w przyrodzie. Jak w pracy do kitu to chociaż w domu miło :wink: Ja jestem stworzenie stadne, bardzo by mi pasowało wracać do domu pełnego ludzi. Ale nie można mieć wszystkiego :(
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw mar 31, 2011 20:17 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

witaj Obrazek no wreszcie coś piszesz :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]