Haker1 pisze:-10 to Duża maiła jak do pracy wychodziła około 11.00.
To mówiła, że już jest ciepło na dworze.
Haker
Wrecz powiew wiosny
Moderator: Estraven
Haker
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Maryś,a mogę ten przepiękny wierszyk przekopiować na jedno z for na nk ? oczywiście z linkiem do Psotusiowego Pamiętnika i z dokładnym przekopiowaniem nicka
Jestem sobie na forum z ludźmi,bardzo fajnymi zresztą i co któreś pisze wiersz,ale kocich wierszy jeszcze nikt nie zapodał
To forum zamknięte,więc nie ma obawy,że wierszyk "wypłynie"
Jasne
Haker
Dorota pisze:Haker1 pisze:-10 to Duża maiła jak do pracy wychodziła około 11.00.
Haker
Wrecz powiew wiosny

kociczka39 pisze:A mój Psociś mnie dzisiaj nie widział,ominął![]()
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Maryś,a mogę ten przepiękny wierszyk przekopiować na jedno z for na nk ? oczywiście z linkiem do Psotusiowego Pamiętnika i z dokładnym przekopiowaniem nicka
Jestem sobie na forum z ludźmi,bardzo fajnymi zresztą i co któreś pisze wiersz,ale kocich wierszy jeszcze nikt nie zapodał
To forum zamknięte,więc nie ma obawy,że wierszyk "wypłynie"
Jasne
Ok,to idę działać
Przy okazji linki do wszystkich 3 części Pamiętnika zapodam
MalgWroclaw pisze:Ile by nie było minusów, jest okropnie dla kotów na dworze. Martwimy się z dużą![]()
![]()
![]()
Fasolka

MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Ile by nie było minusów, jest okropnie dla kotów na dworze. Martwimy się z dużą![]()
![]()
![]()
Fasolka
My też
MaryLux pisze:PRECZ Z ZIMĄ!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości