Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 22:49 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Acha i dzięki za dedykowany filmik :1luvu:
Może..... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw mar 03, 2011 12:43 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Filmiki ! :1luvu: Kotecki wymiatają :mrgreen: Jestem w szoku jak one sobie po tyvch półeczkach łażą 8O :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie mar 06, 2011 18:25 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Dawno mnie nie było... Musiałam się trochę pozbierać i w zasadzie nadal muszę... Ale damy radę! Pojawiła się szansa na przeprowadzkę, nawet dość realna szansa

Odpowiadam po kolei :wink:
shira3 pisze:
mmk pisze: wraca z Kubą w objęciach szepcząc "śpij malutki" :lol: Rosen też jest piękny.

Jakbym swojego S. słyszała.... :ryk: Czasem się zastanawiam czy on nie przemawia czulej do kotów niż do mnie :ryk: :ryk:

Ja nie muszę się zastanawiać. Tż zdecydowanie mówi do kotów czulej, ale za to do mnie mówi przekazując "więcej treści" :wink:
AYO pisze:Na wszystkie filmy w biurze - ale teraz sobie ze smakiem obejrzałam i bezczelnie śmiem twierdzić, że bardzo dobrze zrobiliście zatrzymując Yuki :mrgreen:

Tego to ja akurat nie wiem... Yuki jest fajna, kochana, jest już naszym kotem i tak zostanie, ale mimo wszystko mam mieszane uczucia co do niej :roll: Na pewno dobrze, ze zabraliśmy ją z szopy i dobrze, że jest u nas ze względu na Rosena - oni się po prostu kochają. Przyznam jednak, że mojego serca Yuki nie podbiła... :? Oczywiście, że dbam o nią tak samo, jak o resztę, ale robię to "mechanicznie", jeśli wiecie o co mi chodzi... Dziwne to jest dla mnie, bo zwykle bardzo szybko zakochuję się w zwierzętach (niekoniecznie moich :wink: ), a Yuki jest mi w zasadzie obojętna. Bardziej zależy na Yuki Tżowi. Może z czasem się to zmieni...
Agn pisze:Czuję się doceniona. 8)

I bardzo dobrze! :mrgreen: Dziękujemy za naszą Szaloną Krówkę! :wink:

psiama pisze:Filmiki ! :1luvu: Kotecki wymiatają :mrgreen: Jestem w szoku jak one sobie po tyvch półeczkach łażą 8O :D

Nie widziałaś ich w akcji z półkami podczas głupawki :lol: Wtedy dopiero się dzieje! Spróbuję kiedyś to uwiecznić. Półki są wąskie, ale koty świetnie sobie na nich radzą. Górna półka to jedna z dwóch najlepszych miejscówek :wink:

A z nowości - pamiętacie te stringi? :lol: Trochę urosły, ale ulubione pozycje do spania pozostały bez zmian :lol:
Obrazek

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Nie mar 06, 2011 19:46 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

mmk pisze: A z nowości - pamiętacie te stringi? :lol: Trochę urosły, ale ulubione pozycje do spania pozostały bez zmian :lol:
Obrazek
Stringi chyba z lycrą? :mrgreen:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon mar 07, 2011 15:38 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Piękny koci brzusio na pięknym butelkowo-zielonym fotelu ;)
Obrazek

psiama

Post » Wto mar 08, 2011 7:57 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Fakt, brzunio piękny :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto mar 08, 2011 10:23 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Chyba faktycznie z lycrą są te stringi :lol: Wedel od początku był dużo większy od Yuki i najwyraźniej tak mu zostało. Chłopak ma się dobrze w opinii opiekunów, a zdjęcie tylko to potwierdza. Cieszę się, że mimo naszych wątpliwości, chłopak trafił do dobrego domu. Podobno kocha wszystkich łącznie z psem, zagaduje, tuli się i ciągle szokuje swoich Dużych kontaktowością (wcześniejszy ich koty był niedotykalski). Faaaajnie :mrgreen:

mmk

Post » Wto mar 08, 2011 11:41 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

I dla takich chwil warto żyć i robić to dalej :ok:
Obrazek

psiama

Post » Śro mar 09, 2011 11:21 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Warto. Szczególnie kiedy mały głupkot (Yuki) przychodzi do mnie w nocy i głośno domaga sie pieszczot. Albo kiedy przychodzi wieczorem, już po zgaszeniu światła, i nie widać kota, a słychać mruczenie, kiedy układa się w nogach. Yuki jako jedyna ugniata miejsce przed położeniem się (zawsze podobało mi się to u kotów). Nie spodziewałam się, że Yuki stanie się aż tak towarzyska... W sumie fajny kot z niej jest... :wink:
Kuba przebija sam siebie z miziastością. Ładuje się na kolana, domaga głaskania. To nie jest ten sam kot, który u nas mieszkał przed "erą Rosena" :wink:
Rosen - wiadomo - jest kochany i cudny. Ostatnio Rosen ma szczególne zapotrzebowanie na pieszczoty. Wspina się na ręce, albo rzuca się pod nogi, zagaduje ( i dyskutują tak sobie z małżem wywołując u mnie zwątpienie w zdrowie psychiczne tego drugiego :lol: ). Rosen jest gryzoniem drewnianym i książkowym, ale zauważyłam, że Rosen gryzie, kiedy jest zadowolony :lol: Taki ma sposób wyrażania emocji :wink:

mmk

Post » Śro mar 09, 2011 11:23 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Jak dobrze się czyta takie rzeczy :1luvu:
Twojego TŻ rozumiem doskonale - wymiana poglądów jest u mnie na porządku dziennym 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro mar 09, 2011 11:48 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Wymiana poglądów jest i w moim wykonaniu, ale... u mnie nie brzmi to tak dziwnie :twisted: :lol:

mmk

Post » Śro mar 09, 2011 12:18 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Po prostu sama siebie nie słyszysz :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro mar 09, 2011 12:41 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Eeeee, myślę, że ja poruszam ciekawsze tematy :mrgreen:

mmk

Post » Śro mar 09, 2011 12:43 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

:ryk: :ok:

Dasz próbke kiedyś? :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro mar 09, 2011 13:43 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Mogę spróbiwać, nie wiem tylko, czy widok aparatu i wizja upublicznienia naszych konwersacji nie spowoduje, że Rosen zamknie się w sobie :roll: :wink:

mmk

[poprzednia][następna]