Dawno mnie nie było... Musiałam się trochę pozbierać i w zasadzie nadal muszę... Ale damy radę!
Pojawiła się szansa na przeprowadzkę, nawet dość realna szansaOdpowiadam po kolei
shira3 pisze:mmk pisze: wraca z Kubą w objęciach szepcząc "śpij malutki"

Rosen też jest piękny.
Jakbym swojego S. słyszała....

Czasem się zastanawiam czy on nie przemawia czulej do kotów niż do mnie

Ja nie muszę się zastanawiać. Tż zdecydowanie mówi do kotów czulej, ale za to do mnie mówi przekazując "więcej treści"
AYO pisze:Na wszystkie filmy w biurze - ale teraz sobie ze smakiem obejrzałam i bezczelnie śmiem twierdzić, że bardzo dobrze zrobiliście zatrzymując Yuki

Tego to ja akurat nie wiem... Yuki jest fajna, kochana, jest już naszym kotem i tak zostanie, ale mimo wszystko mam mieszane uczucia co do niej

Na pewno dobrze, ze zabraliśmy ją z szopy i dobrze, że jest u nas ze względu na Rosena - oni się po prostu kochają. Przyznam jednak, że mojego serca Yuki nie podbiła...

Oczywiście, że dbam o nią tak samo, jak o resztę, ale robię to "mechanicznie", jeśli wiecie o co mi chodzi... Dziwne to jest dla mnie, bo zwykle bardzo szybko zakochuję się w zwierzętach (niekoniecznie moich

), a Yuki jest mi w zasadzie obojętna. Bardziej zależy na Yuki Tżowi. Może z czasem się to zmieni...
Agn pisze:Czuję się doceniona.

I bardzo dobrze!

Dziękujemy za naszą Szaloną Krówkę!
psiama pisze:Filmiki !

Kotecki wymiatają

Jestem w szoku jak one sobie po tyvch półeczkach łażą

Nie widziałaś ich w akcji z półkami podczas głupawki

Wtedy dopiero się dzieje! Spróbuję kiedyś to uwiecznić. Półki są wąskie, ale koty świetnie sobie na nich radzą. Górna półka to jedna z dwóch najlepszych miejscówek
A z nowości - pamiętacie te stringi?

Trochę urosły, ale ulubione pozycje do spania pozostały bez zmian