Zamierzam się wkrótce dokocić i jak sobie pomyślę, że może mi się trafić klon Miszczunia to

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beasia pisze:Zdjęcia super, ale jeż samo oglądanie "twórczości" Miszczunia przyprawia o dreszcze![]()
Zamierzam się wkrótce dokocić i jak sobie pomyślę, że może mi się trafić klon Miszczunia to![]()
![]()
miltonia pisze:
....a wydaje się, że to taki malutki, milutki kotecek
![]()
Miszczunio przed TV![]()
Sesja zdjeciowa "aniołeczka" świetna
katarzyna1207 pisze:Odstresowujemy się ... naćpałam towarzycho kocimiętką ... tylko Miszczuniu nie był zainteresowany ... od 2 godzin wisi na kaloryferze w przedziwnej pozycji![]()
Właśnie myślę, co by tu sobie zapodać ... kocimiętka jakoś mnie "nie bierze"
Kociara82 pisze:katarzyna1207 pisze:Miszczu zafundował mi dzisiaj serię elektrowstrząsów ...![]()
![]()
... efekt uboczny jego wielodniowych prac manipulacyjnych przy odkurzaczu ...
Łapę mam "drewnianą" do tej pory ... przyjdzie mi pewnie miotłą zamiatać
![]()
![]()
A w temacie szkoleń ...obopólne są ...Bubencjusz jest doskonały w wywalaniu wszystkich ciuchów z szafy...najlepiej do miski z wodą ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Nikt do nas nie zaglonda... A Miszczu zamieszkał w szafce na buty (w tej samej, w której wcześniej urwał półeczkę
)...i żadne zamknięcia nie pomagają ... od czasu do czasu zaprasza sobie kocie laski do środka ... i nie wiem co tam robią
bo drzwi (przesuwne są) od środka też potrafi zamknąć ... A laski wychodzą potem jakieś takie "złachane" ...
Gibutkowa pisze:Tylko mu znowu nie zjedz
A Miszczu to zawsze się potrafił "ustawić"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Myszorek i 52 gości