kalair pisze:KAsia Amy pisze:Hihihi![]()
![]()
![]()
Kasiu!![]()
![]()
![]()
![]()
Witam Cię!
I my Cię też

Moderator: Estraven
kalair pisze:KAsia Amy pisze:Hihihi![]()
![]()
![]()
Kasiu!![]()
![]()
![]()
![]()
Witam Cię!
KAsia Amy pisze:kalair pisze:KAsia Amy pisze:Hihihi![]()
![]()
![]()
Kasiu!![]()
![]()
![]()
![]()
Witam Cię!
I my Cię też
anulka111 pisze:Nio po delikatnej zachęcie-Krecie wyladowaly w swoim watku
kalair pisze:Noo....a w ogóle miło Cię widzieć Kochana!
kalair pisze:anulka111 pisze:Nio po delikatnej zachęcie-Krecie wyladowaly w swoim watku
Yyyy..PO DELIKATNEJ ZACHĘCIE...
Mała Dzikuska pisze:kalair pisze:Noo....a w ogóle miło Cię widzieć Kochana!
Na razie wolne wzięłam... Jak wrócę do pracy, pewnie znowu będę rzadko wpadać na Miau. Niestety...
kropkaXL pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Nio po delikatnej zachęcie-Krecie wyladowaly w swoim watku
No co?-nikt Cię przecież psom na pożarcie nie rzucił,nikt nie bił....tylko delikatnie ostrzegł
kalair pisze:Mała Dzikuska pisze:kalair pisze:Noo....a w ogóle miło Cię widzieć Kochana!
Na razie wolne wzięłam... Jak wrócę do pracy, pewnie znowu będę rzadko wpadać na Miau. Niestety...
A, to cieszysz się wolnym? Urlop?
Koteczki na pewno szczęsliwe!! Ale się cieszę z trójeczki Dzikuniu!!!!![]()
Mała Dzikuska pisze:kalair pisze:Mała Dzikuska pisze:Na razie wolne wzięłam... Jak wrócę do pracy, pewnie znowu będę rzadko wpadać na Miau. Niestety...
A, to cieszysz się wolnym? Urlop?
Koteczki na pewno szczęsliwe!! Ale się cieszę z trójeczki Dzikuniu!!!!![]()
Tak, urlopik. Trza przecież było te małe srajdy przewieźć i doglądać co by sie w drodze do michy nie podeptały. .
kalair pisze:anulka111 pisze:Nio po delikatnej zachęcie-Krecie wyladowaly w swoim watku
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Nio po delikatnej zachęcie-Krecie wyladowaly w swoim watku
Bardzo delikatnej ,zwazywszy ,ze kalair latala po moim watku z kijem bejsbolowym
kalair pisze:No fakt.Jesteś kochana! I zazdroszczę bialasia! One naprawdę są cudne! Już go sobie wyobrażam dorosłego!![]()
Mała Dzikuska pisze:kalair pisze:No fakt.Jesteś kochana! I zazdroszczę bialasia! One naprawdę są cudne! Już go sobie wyobrażam dorosłego!![]()
A ja się na razie martwię, czy bedę umiała je rozdzielić.Serce mi sie kraje na samą myśl o tej chwili... A całej trójki nie zatrzymam!
kalair pisze::lol:![]()
Buziaki dla dueciku ślicznego Kasiu! Wszyscyście zdrowi??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter, Majestic-12 [Bot], Marmotka i 176 gości