Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała Dzikuska pisze:Ja to już nawet nie będę udawać, że nadążam.Gorąco ściskam Dużą i miziaki przesyłam dla pięknych kretek. Postuluję jednocześnie wprowadzenie w tygodniu trzeciego dnia wolnego od pracy dla użytkowników Miau. Może wtedy będę wreszcie w temacie...
kalair pisze:kociczka39 pisze:Chociaż może raz na pierwszą stronę?
O jeden pościk za późno!![]()
Hej Sylwuś!!![]()
Kociara82 pisze:4 strony w ciagu paru godzin![]()
nie, nie mam sily tego czytac, wybaczcie, ale padam ze zmeczenia na twarz. Rece mam podrapane gorzej niz po "ataku kocich pazurkow"
Juz prawie zasypiam na siedzaco..![]()
Dobrej nocki moje skarby kretkowe![]()
![]()
spijcie dobrze, slodkich snow
![]()
![]()
Mała Dzikuska pisze:Ja to już nawet nie będę udawać, że nadążam.Gorąco ściskam Dużą i miziaki przesyłam dla pięknych kretek. Postuluję jednocześnie wprowadzenie w tygodniu trzeciego dnia wolnego od pracy dla użytkowników Miau. Może wtedy będę wreszcie w temacie...
Kociara82 pisze:Mała Dzikuska pisze:Ja to już nawet nie będę udawać, że nadążam.Gorąco ściskam Dużą i miziaki przesyłam dla pięknych kretek. Postuluję jednocześnie wprowadzenie w tygodniu trzeciego dnia wolnego od pracy dla użytkowników Miau. Może wtedy będę wreszcie w temacie...
ty wiesz, ze to calkiem dobry pomysl?
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze:Chociaż może raz na pierwszą stronę?
O jeden pościk za późno!![]()
Hej Sylwuś!!![]()
No właśnie,ale za tydzień będzie następna setka,to może zdążę
Śliczny kwiatuszek![]()
![]()
![]()
U nas też myślałam,żeby cos takiego każdy witający się w nowej części dostawał,ale nieraz to prawie cały dzień mnie nie ma na wątku i nieraz nie pamiętam czy ktoś wcześniej już się witał i mogę kogoś ominąć,więc odpuściłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot], januszek i 1018 gości