Kociara82 pisze:ide sie zbierac na mizianki do mruczkow
Do wieczora, kreciatka slodkie :*:*:*
Do usłyszenia, potem zdaj relację!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:ide sie zbierac na mizianki do mruczkow
Do wieczora, kreciatka slodkie :*:*:*
Kociara82 pisze:nie no... apropos miauczenia: sp.kotka mojej cioci o niezwyklym imieniu Kleopatra (kotka, nie ciocia) nie miauczala chyba nigdy, a mieli ja od malenkosci, od kociaka. Raz w zyciu uslyszalam jej miauk, to mnie totalnie zaszokowalo
![]()
![]()
Reakcja byla taka sama jak tej kolezanki: Ona miauczy?! To nie mozliwe! Kleo! Ty miauczysz! Co sie stalo, ze Ty miauczysz?!
![]()
![]()
potem az do smierci nie uraczyla nikogo swoim glosikiem...
Caragh pisze:To i ja sie wpisze na wateczekMozna?
![]()
Caragh pisze:Uuu na stanie to mam baardzo maloTylko wilczurka (11latek) i koci tymczas (2latek)
Caragh pisze:Własnego kota... hmm chyba jednak w większym procencie jestem psiara(Tylko nie bijcie
) I dlatego tymczasuje kota, bo jakoś łatwiej mi dystans zachować. Jakbym psy tymczasować zaczęła - to na bank by się ze mnie kolekcjonerka zrobiła
Kota przechowam, podlecze i wydam do dobrego domku i nie mam z tym problemu
A mój psiak kocha tylko tego kota (jak i inne zwierzaki), które zostaną przeze mnie przyniesione do domu. Na dworze się na koty jeży i szczekaChoć na żadnego się nie rzuca na szczęście
A wąteczki ogłaszające to prawie te same co Kociara ma
Caragh pisze:W sensie bannerki prowadza do tych samych wątków - chodziło mi właśnie o Tyskie Mrusie i o Manka![]()
Mój na szczęście psiur się trzyma dobrze:) Tylko widać już początki problemów ze stawami, ale oprócz tego zdrów jak rybkaNo i to pies, który sam prosi o tabletki (na stawy)
A nawet jest zdolny zaślinić pół pokoju, jak nie chcą ich dać
![]()
Kaliar przykro z powodu psiakówA teraz tylko koty?
(Nie czytałam wszystkich watkow, a tutaj żadnej wzmianki nie ma)
bubor pisze:O , to to, koty są niesamowite
![]()
![]()
Caragh pisze:Tiaaa, on tak na każdą tabletkę reagujeMam i psa i kota, oba futra kocham, ale jednak pies ma dla mnie to coś.
A fotek kociastych to codziennie nowych się można spodziewać?Bo te Twoje przepiękne są
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Silverblue i 1362 gości