Ciri, Jedi, Iglak, Keiko / Duuużo zdjęć i filmiki ! - str.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 17, 2010 20:18 Re: Ciri, Jedi, Iglak - Przedstawiamy się

Jak na razie Jedi wydaje się lekko w szoku z powodu jej zachowania... 8O Ja się bałam, że on tej malutkiej delikatnej istotce będzie dokuczał, ha, ha...! Jak na razie to ona jemu dokucza ! :twisted: Podbiega lub podchodzi, pac go łapką i zmyka.... :ryk: A ten albo ją goni, albo siedzi z głupią miną. W ogóle dość często ma jeszcze przy niej głupią minę :twisted: Ale też i czasem się bierze w garść i próbuje ją wychowywać. Podkreślam: próbuje :lol: Najlepsza była akcja, kiedy nie strzymał, widocznie już w jego mniemaniu przegięła, bo podszedł do niej, poobchodził dookoła, po czym stanął nad nią, podniósł wolno łapkę i nagle ją PAC po głowie "z otwartej" (bez pazurów). Tym razem Keiko była w szoku. Uszy położyła, zamarła, a za chwilę wycofała się w kąt łóżka i przez jakiś czas była spokojna :wink:
A normalnie to Jedi wydaje się być niemal bezbronny w obliczu tej energii, którą ona sobą reprezentuje... :kotek:

Manu

Od: Czw sie 19, 2004 23:00

Post » Czw cze 17, 2010 20:26 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko - Wulkaniątko energii ;-)

Moje na ścianę na szczęście nie pawiują. Może dlatego, że rozwaliły drapak, który był do sufitu i mają tylko taki mały :twisted:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw cze 17, 2010 21:56 Re: Ciri, Jedi, Iglak - Przedstawiamy się

Manu pisze:Keiko właśnie puściła pawika. Niby nic, zdarza się, prawda ? Ale czy musi się zdarzyć akurat, kiedy siedzi się wysoko na drapaku ? :evil: I na ścianę ? :!: Pomyśleć, że ścierałam dwumetrowego pawia ze ściany 8O 8O

Oj, coś czuję, że ona przebije Jedi :twisted:

Oj tam! Mój Jambo ostatnio puścił pawia siedząc na stole. Paw wylądował po części na ścianie, podłodze i w kocim posłaniu... od tamtej pory kociambry śpią na drapaku. Mam nadzieję, że go nie spsują :)
Obrazek Nowe zdjęcia moich futer :)

fishy

Od: Nie maja 17, 2009 21:21

Post » Pon cze 21, 2010 15:43 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko - Wulkaniątko energii ;-)

Keiko ma od jakiegoś czasu nową pasję ...pilnuje mi kursora na monitorze :twisted: Przeglądanie netu i robienie czegokolwiek na komputerze wiąże się z niemal nieodłączną asystą Keiko :lol: Pół biedy, gdy siada z boku laptopa... Z przodu ma lepszy widok, więc i tak lubi :evil:
I gdyby jeszcze tylko nie chciała go czasem łapać i mi wchodzić na klawiaturę... :roll:

Czekam, aż jej się znudzi to zajęcie Obrazek

:wink:

O, a Iglak chyba doszedł do całkowitej równowagi psychicznej po przybyciu nowego kota, bo dziś w nocy wrócił do nas do spania na łóżko. I tym samym spały dwa ciałe-ciarnuchy :mrgreen:

Manu

Post » Pon cze 21, 2010 15:45 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko - Wulkaniątko energii ;-)

No właśnie - napisz coś o Iglaku!

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon cze 21, 2010 20:58 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko - Wulkaniątko energii ;-)

Jana, ja Cie bardzo sorry, że mało o nim piszę... :oops: Po prostu o Iglaku na co dzień nie ma za wiele co pisać - on po prostu sobie jest i opromienia nas swoim blaskiem ...z bezpiecznej odległości :twisted: I tak mu chyba zostanie, ale nie przeszkadza nam to :wink:
Dopiero nocą zmienia się w mruczka, kiedy przychodzi na spanko i głaski też często :D

Niezbyt się dziś czuję, mam potwornego doła z pracy i kompletnie brak weny do dłuższego pisania :| Wymyśliłam więc, że w sumie to Iglak forumowi jest znany, bo tu jest wszystko, co najważniejsze
:arrow: viewtopic.php?f=1&t=90065

8)

Oczywiście nie znaczy, że nie będę o nim pisać, czasem jest co :lol: Ale sytuację z nim mamy już stabilną, bez emocjonujących i wyczekiwanych zmian, o których człowiek pędziłby na forum napisać :wink:

Mam od groma filmików, Iglak też się tam przewija i strasznie żałuję, że nie mam jak ich pokazać. Ani na YouTube, ani mailem nie przechodzą, mało co nawet na mój serwer przez ftp przeszło. Może jak kiedyś będę z laptopem w zasięgu szybkiego netu...

Manu

Post » Pt cze 25, 2010 8:32 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko - Wulkaniątko energii ;-)

ale zdjęcia będziesz dodawać, co?

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob cze 26, 2010 10:58 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko - Wulkaniątko energii ;-)

Manu, ale masz śliczną dziewczynkę. I też czarną jak Iglak. I jeszcze bardziej uszastą. :1luvu:
Gratulacje. :ok:

Boże jak ja zazdroszczę ludziom, którzy mogą mieć więcej niż jednego kota. Ja mam jedynaczkę i nic nie mogę poradzić. :twisted: :(
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro cze 30, 2010 14:56 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko - Wulkaniątko energii ;-)

No cholela no, mam tyle zdjęć i nawet filmiki trzy wgrałam na Youtuba, a tu czasu nie ma porządnie popisać.... :roll:

Manu

Post » Sob lip 03, 2010 15:42 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko - Wulkaniątko energii ;-)

Manu pisze:Keiko ma od jakiegoś czasu nową pasję ...pilnuje mi kursora na monitorze :twisted: Przeglądanie netu i robienie czegokolwiek na komputerze wiąże się z niemal nieodłączną asystą Keiko :lol: Pół biedy, gdy siada z boku laptopa... Z przodu ma lepszy widok, więc i tak lubi :evil:
I gdyby jeszcze tylko nie chciała go czasem łapać i mi wchodzić na klawiaturę... :roll:

A tu zobrazowanie sytuacji :)

Obrazek Obrazek

Manu

Post » Sob lip 03, 2010 17:11 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko - Wulkaniątko energii ;-)

A teraz trochę zdjęć z przeszłości :) Dawne zdjęcia z komórki.

Ulubiona zabawa Ciri:
Obrazek Obrazek
[nie wiem czemu ImageShack obróciło mi te zdjęcia :evil: ]

Nasz pierwszy duży drapak dopiero się wtedy jeszcze tworzył - tak wykorzystywał go Jedi :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Wspólna sjesta
Obrazek

A tu już z Iglakiem, najpopularniejsze miejsce na spanko, w nogach łóżka przy kaloryferze :D Czasem jest im trochę ciasno :lol:
Obrazek Obrazek

Manu

Post » Sob lip 03, 2010 17:55 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko - Wulkaniątko energii ;-)

Manu pisze:Nasz pierwszy duży drapak dopiero się wtedy jeszcze tworzył - tak wykorzystywał go Jedi :mrgreen:
Obrazek Obrazek

wow 8O a jaka oszczędności miejsca :mrgreen: wystarczy zaczepić drapak pod sufitem :lol: - nawet nie musi do ziemi dotykać :ryk:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Sob lip 03, 2010 20:21 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko / Zdjęcia na str. 4 !

Jedi testuje nowy hamak :ok:
Obrazek Obrazek

Iglak i Keiko - ta jeszcze w początkowym etapie, kiedy się bała wszystkich kotów:
Obrazek

Krótki fotoreportaż :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Trochę portretów Keiko :P
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zabawy na drapaku
Obrazek Obrazek Obrazek

Tak sobie czasem leżymy/śpimy :mrgreen:
Obrazek

Manu

Post » Sob lip 03, 2010 23:13 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko / Zdjęcia na str. 4 !

No, to na koniec jeszcze trzy filmiki, które przy pewnej okazji udało mi się wgrać na Youtube.

W trudno dostępnej budce drapaka chowamy zabawki 8) Jedi był już tutaj zmęczony po kilkuminutowej zabawie w aportowanie.
http://www.youtube.com/watch?v=sxfFAK1wQbw

Keiko przegięła w dokuczaniu i Jedi postanowił ją pouczyć :twisted: ...połuczyć ? 8O poruczyć ? :?
http://www.youtube.com/watch?v=9-NRq9u82UM

Zabawa piłeczkami od charm. Jana, zobacz, jaki duży jest Iglak w porównaniu do Jedi :!:
http://www.youtube.com/watch?v=p_YQvP3TV6U

Manu

Post » Sob lip 03, 2010 23:38 Re: Ciri, Jedi, Iglak, Keiko / Duuużo zdjęć i filmiki ! - str.4

Hm... Iglakowi to się chyba trochę przytyło, co :twisted: :lol:

Keiko - niesamowity nietoperz :mrgreen:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

[poprzednia][następna]