Angel & coony

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 13, 2010 1:13 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

piękne zwierzaki u Ciebie angel :D

a króliś to w ogóle cudo do kwadratu :1luvu:

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Sob mar 13, 2010 1:22 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

Ano ja lubie takie małe zoo w domu miec :D

Najlepiej sie wtedy czuje 8) Kiedy mialam moment , ze w kawalerce byly 2 suki amstaff i pitek, kot i 2 szczury :D
Potem był łańcuch pokarmowy: Pitka- kot- szczur- bojownik :ryk:
Potem mały przestoj i teraz jak widac zwierzaki same mnie odnajduja :lol:
Wesoło , nie ma co.. Duzy pokoj sunia, maly pokoj 2 koty i krolik w klatce, łazienka kotka.. Zwierzyniec na maxa ;)
Ale ja to uwielbiam..

Pewnie królikowi bede probowala odnalesc wlascicieli czy nowy dom.. ale mowie , że "pewnie".. :lol:
9 lat za dzieciaka mialam non-stop kroliki i mam ogromny sentyment do tych zwierzaczkow ;)
Z drugiej strony wiem, ze jakbym miala wszystkie zwierzaki co bym chciala to nie mialabym nawet gdzie spac ;) ;)

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Sob mar 13, 2010 2:10 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Angel_

Post » Sob mar 13, 2010 12:39 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

Też mam wrażenie, że mam coś ze Świętego Franciszka ....
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Sob mar 13, 2010 16:08 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

Eh.... tak jak pisalam w watku kesh wzielam dzis juz tego malego łobuza na odjajczenie.. No i kolejna przeszkoda :? Jest jednostronnym wnęterem i musi miec normalny zabieg..Wiec dopiero we wtorek wieczorem bedzie mial, a Kesha w czwartek ( co do finansow wet powiedzial, ze sie dogadamy czyli na raty czy cus)..

Nosz jak nie urok to sr**! Juz myslalam, ze zalatwimy goscia dzisiaj i 1 problem z glowy...a tu lipa.
No i wiadomo koszty zabiegu wzrosna :?

No nic czekamy do wtorku.. potem Kesha a dopiero na koncu jak sie uda Tosia..

Angel_

Post » Sob mar 13, 2010 16:12 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

Dostojny GOSC :!:
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Nie mar 14, 2010 9:42 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

Od poniedzialku szukam intensywnie krolikowi domu..

Angel_

Post » Nie mar 14, 2010 12:58 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

Robisz piekne fotki :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Nie mar 14, 2010 20:22 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

Króliczek, niby tylko króliczek a kolejne w tym okresie doszły koszta..
Kicek na szczescie ma klatke ktora kiedys odkupilam jak kocieta byly małe, zeby nie rozpełzały się po mieszkaniu.

No ale kicek tez jesc musi. Zakupione:
- trociny - 5 zł
- karma 1 x 3,80 zł
- karma 2 x 4 zł
- sianko 10 zł
- paczka marchewek 2,50 zł
- paczka jabłek 2,50 zł

łącznie: 31,80 zł. Cale szczescie, ze zostalo mi z darowizn na zwierzaki..

Mam nadzieje, ze płyny z jabłek i marchwi mu starcza bo nie mam poidła a takowe w tym zoologu minimum 10 zł kosztowało.

Póki co 0 zainteresowania.. :( Jutro zaczne go oglaszac w necie i gazetach..

Ogólnie to bardzo nie typowy z niego królik.
Po 1 ) wiem, ze wplyw na to maja buzujace hormony, ze biega za kotem :lol: Ale niesamowity jest jego spokoj i tolerancja wobec kocich zaczepek. Zazwyczaj te zwierzaki sa dosc lekliwe, uciekaja , zaczepia moze nawet ale potem uciekaja . On.. on sie gania, zaczepia, probuje gwalcic , przeskakuje, obskakuje koty jakby byl jednym z nich :lol:
On jest bardzo malo króliczy ( a króliki miałam blisko 10 lat , i wszystkie w pewiem sposob zachowania łączyły pewne cechy..) ..
Mialam rottweilerke, amstaffke, pibullke, koty , szczury, kroliki, chomiki.. WSZYSTKIE te zwierzaki albo panicznie bały sie odkurzacza i uciekały, albo w przypadku rottki uciekały a "osaczone" odkurzaczem nawet atakowaly go ze strachu :roll: :lol:
A Królik Z Lasu... NIE 8O On najprosciej w swiecie sobie siedzial i podchodzil jeszcze pod szczotke 8O

Królik Z Lasu i Jedrek- dwa chlopaki z buzujacymi hormonami sie odnalazły :lol:

Kocieta kupilam karme za 20 zł. w tym miesiacu cat chow musi im starczyc. Keshy zostalo jeszcze troche pro plana.
Keshy dokupiłam saszetki bo najchetniej je- 15 zł.

We wtorek zabieg Jedrka ( z 80 wzrosnie do nie wiem ilu..)
W czwartek zabieg Keshy ( ok 100 )

Goraco zapraszam ponownie na bazarki dla zwierzaków:

Tylko do 22.00 dzisiaj kosmetyki: viewtopic.php?f=20&t=108643
Perzepiekne wisiorki zrobione przez niepełnosprawne dzieci: viewtopic.php?f=20&t=108787
I bez zainteresowania póki co piękny złoty naszyjnik..: viewtopic.php?f=20&t=108942

Naprawde gorąco zapraszam!! :oops:

Angel_

Post » Nie mar 14, 2010 20:56 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

lubię czytać Twoje posty, masz swobodny przekaz :P
ciekawy jest ten króliczek i ma ciekawe umaszczenie. On jest pewnie z tych lepszych.

docha67

Od: Śro mar 10, 2010 18:06

Post » Nie mar 14, 2010 21:17 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

Hehe, ano dziękuję ;) Ja lubie za to prosty i klarowny przekaz, od A do Z ;)

No i popatrz pisząc posta zostawiłam miejsce na szalejących hormonalnie chłopaczków i nie wkleiłam fotek :oops:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na szczescie juz zamienilam te trociny na sianko bo po 2 dniach mialam caly dom i zwierzaki w trocinach.. Nie dalo sie ich opanowac :roll:

Angel_

Post » Nie mar 14, 2010 21:30 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

widać, że są chłopaki w swoim typie

świetne ujęcia, nigdy bym się nie spodziewała,że kot i król tak harcują ze sobą...

docha67

Post » Nie mar 14, 2010 21:35 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

nie dość że gatunkowo nie przystają do siebie to jeszcze tej samej płci....
Bidoki nie wiedzą, że dzieci z tego nie będzie :lol:

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Nie mar 14, 2010 21:39 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

Zdecydowanie w swoim typie :lol: Tosia nie bardzo Królika Z Lasu obchodzi- wręcz uwagi na nia nie zwraca :lol:

Powiem szczerze, ze też nie spodziewałam się takiego obrotu wydarzen ;)
Nie dosc, ze krolik... to z kotem.. facetem.. z jednym jajkiem :lol:
Los bywa okrutny :lol:

Ale zaprawde powiadam Wam, królik jest ten pod wieloma względami naprawde nietypowym przedstawicielem swojej rasy :roll: 8)

Angel_

Post » Nie mar 14, 2010 21:45 Re: Znalazłam króliczka w lesie!! Poharatana Kesha zdrowieje..

przypatruję się zdjęciom i widzę, że król wiedzie prym! (a to chuligan jeden) .pewnie wybrał się samotnie na poszukiwanie przygód do lasu ;)
a poza tym, to chyba nie możliwe aby ktoś go nie szukał. może jakiejś babci został pozostawiony pod opiekę, a ona nie wie gdzie go ma szukać. porozwieszaj plakaciki na osiedlu, dzieci wszystko wiedzą.

docha67

[poprzednia][następna]