Króliczek, niby tylko króliczek a kolejne w tym okresie doszły koszta..
Kicek na szczescie ma klatke ktora kiedys odkupilam jak kocieta byly małe, zeby nie rozpełzały się po mieszkaniu.
No ale kicek tez jesc musi. Zakupione:
- trociny - 5 zł
- karma 1 x 3,80 zł
- karma 2 x 4 zł
- sianko 10 zł
- paczka marchewek 2,50 zł
- paczka jabłek 2,50 zł
łącznie: 31,80 zł. Cale szczescie, ze zostalo mi z darowizn na zwierzaki..
Mam nadzieje, ze płyny z jabłek i marchwi mu starcza bo nie mam poidła a takowe w tym zoologu minimum 10 zł kosztowało.
Póki co 0 zainteresowania..

Jutro zaczne go oglaszac w necie i gazetach..
Ogólnie to bardzo nie typowy z niego królik.
Po 1 ) wiem, ze wplyw na to maja buzujace hormony, ze biega za kotem

Ale niesamowity jest jego spokoj i tolerancja wobec kocich zaczepek. Zazwyczaj te zwierzaki sa dosc lekliwe, uciekaja , zaczepia moze nawet ale potem uciekaja . On.. on sie gania, zaczepia, probuje gwalcic , przeskakuje, obskakuje koty jakby byl jednym z nich

On jest bardzo malo króliczy ( a króliki miałam blisko 10 lat , i wszystkie w pewiem sposob zachowania łączyły pewne cechy..) ..
Mialam rottweilerke, amstaffke, pibullke, koty , szczury, kroliki, chomiki.. WSZYSTKIE te zwierzaki albo panicznie bały sie odkurzacza i uciekały, albo w przypadku rottki uciekały a "osaczone" odkurzaczem nawet atakowaly go ze strachu
A Królik Z Lasu... NIE

On najprosciej w swiecie sobie siedzial i podchodzil jeszcze pod szczotke
Królik Z Lasu i Jedrek- dwa chlopaki z buzujacymi hormonami sie odnalazły
Kocieta kupilam karme za 20 zł. w tym miesiacu cat chow musi im starczyc. Keshy zostalo jeszcze troche pro plana.
Keshy dokupiłam saszetki bo najchetniej je- 15 zł.
We wtorek zabieg Jedrka ( z 80 wzrosnie do nie wiem ilu..)
W czwartek zabieg Keshy ( ok 100 )
Goraco zapraszam ponownie na bazarki dla zwierzaków:
Tylko do 22.00 dzisiaj kosmetyki:
viewtopic.php?f=20&t=108643Perzepiekne wisiorki zrobione przez niepełnosprawne dzieci:
viewtopic.php?f=20&t=108787I bez zainteresowania póki co piękny złoty naszyjnik..:
viewtopic.php?f=20&t=108942Naprawde gorąco zapraszam!!