Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:sawanka1 pisze:Już trzecia strona a ja dopiero teraz - wstyd![]()
ale będę nadrabiać![]()
no i chciałam zaznaczyć , że Aluś nie możesz być gorsza od Amyszki - dawaj do stada jakiegos malucha - jeden został
nie mogę
na razie nie mogę
Wielbłądzio pisze:I co, też masz w domu taki syf jak ja, że sprzątanie zajmie biedakowi całe dwa dni
![]()
?
alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:I co, też masz w domu taki syf jak ja, że sprzątanie zajmie biedakowi całe dwa dni
![]()
?
1. no nie wiem jak masz, aj u Ciebie była to było czyściutko![]()
2. chłopak robi to błyskawicznie a potem zajmuje się mną![]()
JoasiaS pisze:Chyba jestem w stanie zrealizować ten przepis![]()
Herbatka wygląda wspaniale!
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Chyba jestem w stanie zrealizować ten przepis![]()
miały być proste przepisy Joasiu![]()
więc powolutku będziemy podnosić poprzeczkę
JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:Chyba jestem w stanie zrealizować ten przepis![]()
miały być proste przepisy Joasiu![]()
więc powolutku będziemy podnosić poprzeczkę
![]()
![]()
alus1 pisze:dostosowana do umiejętności Twoich Joasiu![]()
ale broniłam Cię widziałaś?
alus1 pisze:choć nie omieszkam wrzucać trudniejszych aby zaspokoić również inne cioteczki
JoasiaS pisze:alus1 pisze:choć nie omieszkam wrzucać trudniejszych aby zaspokoić również inne cioteczki
To zawsze zaznaczaj DUŻYMI LITERAMI, że są trudniejsze, bo jeszcze z rozpędu, gnana chorą ambicją, zrobię
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:choć nie omieszkam wrzucać trudniejszych aby zaspokoić również inne cioteczki
To zawsze zaznaczaj DUŻYMI LITERAMI, że są trudniejsze, bo jeszcze z rozpędu, gnana chorą ambicją, zrobię
ooo myślę, że Michał wysłał by mi medal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia, Sigrid i 949 gości