ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 30, 2009 17:49 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

nie umrzesz, zrób sobie gorącą kąpiel :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro wrz 30, 2009 18:15 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

pomponmama pisze: a przynajmniej nie mam różowych futer 8)
Masz coś przeciwko różowym futerkom? Jak dobrze pamiętam babajadze polecałaś? :twisted: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 30, 2009 18:15 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

może ona nie w każdym miejscu takie różowe futerko lubie? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro wrz 30, 2009 18:49 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

sie melduję
wstyd ,ze dopiero teraz :roll:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro wrz 30, 2009 19:07 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

shira3 pisze:
Masz coś przeciwko różowym futerkom? Jak dobrze pamiętam babajadze polecałaś? :twisted: :mrgreen:

Jesteś Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro wrz 30, 2009 19:30 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Ja jestem fachowcem od ostatniej pomocy :mrgreen: a na zakwasy nie zejdziesz nie ma szans :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro wrz 30, 2009 19:44 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

pomponmama pisze:
shira3 pisze:

Jesteś Obrazek
Obrazek
Ja??? 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 30, 2009 20:57 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Jak nie ma grzybów to może zrób shiro rzeźbę z arbuza http://www.joemonster.org/art/12489/Rzezby_z_arbuza
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw paź 01, 2009 9:42 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Shira rzeźby z arbuza nie zrobi, ewentualnie z dyni, bo wtegy wyrzeźbiony obiekt jej gorących uczuć będzie miał mniej więcej właściwy kolor :mrgreen: Babajago ja sie domagam pod koniec przyszłego tygodnia, kiedy już mi zabudówke postawią - koniecznie kawy!!! Może być też inny napój, tak, że kuruj się, co byś tabletek jakowychś nie brała :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw paź 01, 2009 11:54 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

a pochwal się efektami malowania :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Czw paź 01, 2009 12:08 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Niniejszym donoszę, że oto umieram. Jednak robię to z godnością i wrodzoną klasą. Prawie jak Stefcia Rudecka, dłoń swą białą na czole opieram i zasadniczo nie wiem co dalej. Siedzę dziś w domu, akurat dziś kiedy jest inauguracja na wydziale. TŻ pojechał do siebie, bo go dziekan ubrał w opiekę nad pierwszym rokiem. He he, dobrze mu tak, "mój" rok w tym roku będzie stawał do egzaminu licencjackiego, więc wiem już jak "super" jest być opiekunem roku.
Przedpokój musimy oblać, bo w przeciwnym razie tynki ci odpadną i szafa się rozeschnie.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Czw paź 01, 2009 12:29 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

babajaga pisze:Niniejszym donoszę, że oto umieram. Jednak robię to z godnością i wrodzoną klasą. Prawie jak Stefcia Rudecka, dłoń swą białą na czole opieram i zasadniczo nie wiem co dalej. Siedzę dziś w domu, akurat dziś kiedy jest inauguracja na wydziale. TŻ pojechał do siebie, bo go dziekan ubrał w opiekę nad pierwszym rokiem. He he, dobrze mu tak, "mój" rok w tym roku będzie stawał do egzaminu licencjackiego, więc wiem już jak "super" jest być opiekunem roku.
Przedpokój musimy oblać, bo w przeciwnym razie tynki ci odpadną i szafa się rozeschnie.

Dostojna Babajago nie umieraj! Co z tego, że z wrodzoną klasą? Jak tż gdzieś pojechał, to cię znajdą dopiero jak wonieć zaczniesz 8O I czym ci biedny tż zawinił, że tak sie z jego umęczenia cieszysz? 8O No musisz mieć chyba bardzo wysoką gorączkę... Przedpokój oblejemy z pewnością, ja tylko mi szafe zamontują, bo jest niestety opcja, ze się montaż przesunie :evil: Coś im sie tam popiętroliło, jutro mam tam jechać terminy ustalać. I na to ja wczoraj zasuwałam jak dzik, aż mi para z różnych otworów ciała szła.?... I przez to mnie dzisiaj wszystkie mięśnie bolą ze szczególnym uwzględnieniem ud, oraz pośladków, że chodzę jak pokraka? :evil: Do d... z taką robotą! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw paź 01, 2009 12:56 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

pomponmamo wywołujesz wilka z lasu :evil: :wink:

od poniedziałku mam zajęcia ze studentami, aaa :strach: Poszłam nawet do fryzjera, żeby mieć "poważną" fryzurę, mogłam się domyślić, że jak zabierze się do strzyżenia z elektryczną maszynką i brzytwą to raczej ciężko mieć potem coś poważnego na głowie... Wyglądam trochę jak ofiara Jagi Hupało skrzyżowana z sarmatą :roll:
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Czw paź 01, 2009 13:05 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Zosiu, nie uwierzysz ale ja tez dziś rano byłam u fryzjera i to z tego samoego powodu, tyle, że ja zaczynam w środę! Strzyżenie super natomiast kolor, masakra, ktoś mi rozbił jajo na głowie jajo i wysuszył :cry:
Obrazek

babajaga

Post » Czw paź 01, 2009 13:05 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Wilku pokaż ofiarę!Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]