MaryLux pisze:Idę o zakład, że wiem, ilu dziś przyjdzie studentów: na maksa dwóch. Jutro na pewno ZERO
Jutro od 13.00 są godziny rektorskie, czyli moje całe zajęcie wypadają.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Idę o zakład, że wiem, ilu dziś przyjdzie studentów: na maksa dwóch. Jutro na pewno ZERO
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Idę o zakład, że wiem, ilu dziś przyjdzie studentów: na maksa dwóch. Jutro na pewno ZERO
Jutro od 13.00 są godziny rektorskie, czyli moje całe zajęcie wypadają.
Hannah12 pisze:Hej, słońce świeci koteczek H grzeje się na balkonie, koteczek P nie wie czy wyjśc na balkon, koteczek J po porannych szaleństwach śpi.
Hannah12 pisze:Hej, słońce świeci koteczek H grzeje się na balkonie, koteczek P nie wie czy wyjśc na balkon, koteczek J po porannych szaleństwach śpi.
kalair pisze:Hannah12 pisze:Hej, słońce świeci koteczek H grzeje się na balkonie, koteczek P nie wie czy wyjśc na balkon, koteczek J po porannych szaleństwach śpi.
U nas też słoneczko. Ale zimno, oj zimno..Kretki by nie wylazły. Dwie na pewno.
MaryLux pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:Hej, słońce świeci koteczek H grzeje się na balkonie, koteczek P nie wie czy wyjśc na balkon, koteczek J po porannych szaleństwach śpi.
U nas też słoneczko. Ale zimno, oj zimno..Kretki by nie wylazły. Dwie na pewno.
Już wiem, kto Ince zakorbił słoneczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości