Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:No co... I wieprz byłby zadowolony (bo półdupek by ocalił) i ja (bo jak ktoś by mi te udziska obkroił, to może wreszcie byłyby zgrabne)
Wielbłądzio pisze:No co... I wieprz byłby zadowolony (bo półdupek by ocalił) i ja (bo jak ktoś by mi te udziska obkroił, to może wreszcie byłyby zgrabne)
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:No co... I wieprz byłby zadowolony (bo półdupek by ocalił) i ja (bo jak ktoś by mi te udziska obkroił, to może wreszcie byłyby zgrabne)
Teee, polonistka???!
kalair pisze:Wielbłądzio pisze:No co... I wieprz byłby zadowolony (bo półdupek by ocalił) i ja (bo jak ktoś by mi te udziska obkroił, to może wreszcie byłyby zgrabne)
Wielbłąd, Ty chudzino!![]()
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:No co... I wieprz byłby zadowolony (bo półdupek by ocalił) i ja (bo jak ktoś by mi te udziska obkroił, to może wreszcie byłyby zgrabne)
Wielbłąd, Ty chudzino!![]()
![]()
Chyba chudziny w życiu nie widziałaś(mnie na żywo też zresztą nie...)
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:No co... I wieprz byłby zadowolony (bo półdupek by ocalił) i ja (bo jak ktoś by mi te udziska obkroił, to może wreszcie byłyby zgrabne)
Teee, polonistka???!
Phi, moja mama też polonistka i też tak mówi![]()
...
Tak tak, masz rację, krytykuj mnie. Wypominaj błędy, obniżaj (marne i tak) poczucie własnej wartości... Kiedy popełnię samobójstwo (to ma być pogróżka, wiesz że lubię), na 100% możesz liczyć na pewien drobiazg, który już Ci powierzyłam w moim testamencie
![]()
Ale chyba będziesz zadowolona, biorąc pod uwagę hasło, które masz w podpisie![]()
PS. A jak powinna brzmieć prawidłowa forma???
Bezpieczniej byłoby na wszelki wypadek: poobkrajał![]()
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:No co... I wieprz byłby zadowolony (bo półdupek by ocalił) i ja (bo jak ktoś by mi te udziska obkroił, to może wreszcie byłyby zgrabne)
Teee, polonistka???!
Phi, moja mama też polonistka i też tak mówi![]()
...
Tak tak, masz rację, krytykuj mnie. Wypominaj błędy, obniżaj (marne i tak) poczucie własnej wartości... Kiedy popełnię samobójstwo (to ma być pogróżka, wiesz że lubię), na 100% możesz liczyć na pewien drobiazg, który już Ci powierzyłam w moim testamencie
![]()
Ale chyba będziesz zadowolona, biorąc pod uwagę hasło, które masz w podpisie![]()
PS. A jak powinna brzmieć prawidłowa forma???
Bezpieczniej byłoby na wszelki wypadek: poobkrajał![]()
Dorota pisze:Bylam tu![]()
Duza od Mru
Wielbłądzio pisze:Dorota pisze:Bylam tu![]()
Duza od Mru
Zapraszamy uprzejmie![]()
![]()
![]()
Tylko nam tu Mru przypadkiem nie zostaw![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości