wątek Lao i Malagi. DO ZAMKNIĘCIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 13:34 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT :)

dzięki za za zajęcie się maluchem:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto paź 20, 2009 13:39 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT :)

Jor łelkom :)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto paź 20, 2009 19:45 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT :)

jopop pisze:dzięki za za zajęcie się maluchem:)

A ja dziękuję jeszcze bardziej! :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro paź 21, 2009 10:24 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT :)

Mih i Seidhee przedstawiają dramat niesceniczny w 4 aktach pt. „Noc z Władkiem”.

Występują:
Seidhee
Mih
Miska Z Gotowanym Kurczakiem
Władek
Malażka
Lao
Drzwi Od Pokoju

AKT I
Postaci dramatu (wyłączając Drzwi) krążą po mieszkaniu. Mih i Seidhee usiłują uzyskać następujący efekt: umieszczenie Władka, Miski Z Gotowanym Kurczakiem, Seidhee i Miha po jednej stronie Drzwi Od Pokoju, a Malażki i Lao po drugiej. Malażka i Lao czynią wysiłki, by być możliwie blisko Miski. Władek poluje na ogony i stopy. Drzwi zacinają się.

AKT II
Umieszczenie Władka, Miski Z Gotowanym Kurczakiem, Seidhee i Miha po jednej stronie Drzwi Od Pokoju, a Malażki i Lao po drugiej udało się.
Okazuje się, że Seidhee, Mih i Władek wraz z Miską znajdują się w przedpokoju.

AKT III
Umieszczenie Władka, Miski Z Gotowanym Kurczakiem, Seidhee i Miha po jednej stronie Drzwi Od Pokoju, a Malażki i Lao po drugiej udało się. Seidhee z Mihem zmierzają nieco błędnym krokiem w stronę łóżka. Władek poluje na stopy.
Seidhee przypomina sobie, że musi wyjść do łazienki.

AKT IV
Władek: Mrrrrrrrrrrrrrrrr… mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…. Mrrrrrrrrrrrrrrrrr… Opowiem ci bajkę na dobranoc, chcesz? Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr… Był sobie mały kotek, który… EJ! CO TO TAKIEGO? FAJNE, POBAWIĘ SIĘ!
Seidhee: AUUUUUUU! Moje ucho!
Władek: Ależ ty jesteś nerwowa. To chcesz tę bajkę? Mrrrr... Mrrrrrrrrrrrrrrrrrr…
Lao (zza drzwi, rozpaczliwie): Miau! Miau! Kurczaka chcę!
Seidhee: Władek, nie leż na mojej twarzy!
Władek: Na czym to skończyliśmy? Ah tak. Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Był sobie kotek, który... Mrrrrrrrrrrrr... Chrrrrrrrr...
Władek zasypia.
Za oknem powoli nastaje świt.

seidhee

Post » Śro paź 21, 2009 10:44 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT :)

:D

fajnie jest przeczytać coś takiego w taki paskudny dzień...

wielkie mizianki dla mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Władysława Mruczyńskiego ;)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro paź 21, 2009 11:49 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT - dramat s.30;)

:D
bardziej epicko:
Ty mendo, jest środek nocy. Czym tu sie podniecać? Przestań wkońcu mruczeć bo obudzisz Laosia i będzie piszczał. Nie, spadaj.. do budy. Złaź z mojej poduszki.. Dlachego chesz mi wejść do ucha? łaskoczesz! idź że, prooooszę cię! Nieee, znów nadciąga mruczenie..Aj! dlaczego gryziesz mnie w kark? WY-NO -CHA! czy to nigdy nie śpi? to nie kot jest, tylko komar......

przedziwne stworzenie ten Władek.....

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Czw paź 22, 2009 7:37 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT - dramat s.30;)

mih pisze::D
bardziej epicko:
Ty mendo, jest środek nocy. Czym tu sie podniecać? Przestań wkońcu mruczeć bo obudzisz Laosia i będzie piszczał. Nie, spadaj.. do budy. Złaź z mojej poduszki.. Dlachego chesz mi wejść do ucha? łaskoczesz! idź że, prooooszę cię! Nieee, znów nadciąga mruczenie..Aj! dlaczego gryziesz mnie w kark? WY-NO -CHA! czy to nigdy nie śpi? to nie kot jest, tylko komar......

przedziwne stworzenie ten Władek.....

Nie lubi się mruczenia w nocy, hę?? :ryk:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw paź 22, 2009 7:54 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT - dramat s.30;)

mruczenia? to jest wwiercanie się w mózg....! :evil:
Dziś dodatkowo w ramach atrakcji nocnych Władzio odgryzał nam włosy...
To normalne jest, że on taki nadaktywny?? :roll:

mih

Post » Czw paź 22, 2009 7:59 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT - dramat s.30;)

Mi próbował wygryźć kolczyk z brwi. Chyba nie jest zwolennikiem piercingu.

seidhee

Post » Czw paź 22, 2009 8:01 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT - dramat s.30;)

Normanlne, kociaki maja ADHD w zestawie ... i lubią spać we włosach, chyba im to przypomina mamę :D

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw paź 22, 2009 8:43 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT - dramat s.30;)

no ładnie, i jeszcze mysli że jestem jego mamą... nie wiem jak wyglądała ta kotka ale jeśli mu ją przypominam to musi być dziwna.. :D

mih

Post » Czw paź 22, 2009 14:02 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT - dramat s.30;)

Wiesz, przy ulicy gdzie Władysław przytuptał do miseczki, żadna dziwna kotka się nie pojawia. Zresztą niedziwna też nie. :lol: Musi zrzucony przez kosmitów. :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw paź 22, 2009 14:07 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT - dramat s.30;)

Agneska pisze:Musi zrzucony przez kosmitów. :wink:

Oj tak :lol:

seidhee

Post » Pt paź 23, 2009 7:18 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT - dramat s.30;)

Nie widziałem, ale obstawiam że on do tej miski nie przytuptał tylko przybrykał...ew. rzeczywiście objawił się z innej przestrzeni :)
Nie umie spać w nogach. w ogóle nie umie spać ale jak już leży i mruczy to koniecznie przy uchu lub na gowie podgryzając sobie co tam wystaje. Nie lubi być cały pod kołdrą i nie lubi nie być nią przykryty.Najlepiej, żeby wystawała głowa( pewnie żeby lepiej było słychać mruczenie i można spokojnie gryźć). Wystawianie Władka z łóżka jak najdalej nie ma sensu- im dalej się go wystawi tym większy bierze rozpęd żeby wskoczyć na głowę..i pewnie jeszcze z parę innych obserwacji ale to jest forum miłośników kotów więc się powstrzymam...
:wink:

mih

Post » Pt paź 23, 2009 8:47 Re: wątek Lao i Malagi. Maleńki Władek na DT - dramat s.30;)

On chyba jest jednak nadaktywny :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]