anita5 pisze:Dziękuję. Ten kot jest najpiękniejszy.
Oj tak

I przypomina naszego kochanego Kurczaczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Dziękuję. Ten kot jest najpiękniejszy.
anita5 pisze:Ja chcę Filipka! Ja chcę Filipka!Fotkę Filipka! Fotkę Filipka! Fotkę...!
JoasiaS pisze:anita5 pisze:Ja chcę Filipka! Ja chcę Filipka!Fotkę Filipka! Fotkę Filipka! Fotkę...!
A ja Karmelka, a ja Karmelka, Karmelka, Karmelunia!!!!
Avian pisze:anita5 pisze:Dziękuję. Ten kot jest najpiękniejszy.
Oj tak![]()
I przypomina naszego kochanego Kurczaczka
amyszka pisze:JoasiaS pisze:anita5 pisze:Ja chcę Filipka! Ja chcę Filipka!Fotkę Filipka! Fotkę Filipka! Fotkę...!
Nie ma nic nowegoProponuję czytać i oglądać wstecz
![]()
sawanka1 pisze:widzę , że dzis Filipek faworyzowany - a pewnie , że tak,
ale o marchewce zapominać nie można
a ja M.J. nie znałam jako człowieka - starałam się nie zwracać uwagi na osądy ludzi , którzy go również nie znali , a niektóre jego utwory zachwycają mnie do dziś , szkoda człowieka
JoasiaS pisze:amyszka pisze:JoasiaS pisze:anita5 pisze:Ja chcę Filipka! Ja chcę Filipka!Fotkę Filipka! Fotkę Filipka! Fotkę...!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amyszka pisze:JoasiaS pisze:amyszka pisze:JoasiaS pisze:anita5 pisze:Ja chcę Filipka! Ja chcę Filipka!Fotkę Filipka! Fotkę Filipka! Fotkę...!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No nie ryczeć mi tubo i ja zacznę
JoasiaS pisze:Cofnęłam się celem uzupełnienia, ale uprzejmie informuję, że ku mojemu zdumieniu jestem na bieżąco(czasem se zajrzę, ale nie mam czasu skomentować
)
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Cofnęłam się celem uzupełnienia, ale uprzejmie informuję, że ku mojemu zdumieniu jestem na bieżąco(czasem se zajrzę, ale nie mam czasu skomentować
)
to idź Joko luknąć jak tu na bieżąco jesteś i Twoja Kasia też marudziła że nie zaglądasz do niej
JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:Cofnęłam się celem uzupełnienia, ale uprzejmie informuję, że ku mojemu zdumieniu jestem na bieżąco(czasem se zajrzę, ale nie mam czasu skomentować
)
to idź Joko luknąć jak tu na bieżąco jesteś i Twoja Kasia też marudziła że nie zaglądasz do niej
Joko zgubiłam chyba![]()
A u Kaśki już się chyba w niczym nie połapię...
amyszka pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:Cofnęłam się celem uzupełnienia, ale uprzejmie informuję, że ku mojemu zdumieniu jestem na bieżąco(czasem se zajrzę, ale nie mam czasu skomentować
)
Joko zgubiłam chyba![]()
no to masz czas teraz
JoasiaS pisze:amyszka pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:Cofnęłam się celem uzupełnienia, ale uprzejmie informuję, że ku mojemu zdumieniu jestem na bieżąco(czasem se zajrzę, ale nie mam czasu skomentować
)
Joko zgubiłam chyba![]()
no to masz czas teraz
Podpadasz mi dziś, Amycha![]()
Jak jutro nie zobaczę tu Karmelka, to strzelę mega focha i obrażę się na zawsze
amyszka pisze:czujnym trza być
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 95 gości