Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Jakie to chrupeczki? Jakie?
Mry zywotnie zainteresowany
kinga w. pisze:Dorota pisze:Jakie to chrupeczki? Jakie?
Pro plan dla kociąt mamy. Pychotka! Duża mówi że nam przysługuje. I dziwolągom też bo one chude. Zapasik zrobiła, mówi że na dłużej wystarczy bo w sumie 4kg kupiła. Się jej zdaje że na dłużej...
Kłaczek zadowolony
Dorota pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:Jakie to chrupeczki? Jakie?
Pro plan dla kociąt mamy. Pychotka! Duża mówi że nam przysługuje. I dziwolągom też bo one chude. Zapasik zrobiła, mówi że na dłużej wystarczy bo w sumie 4kg kupiła. Się jej zdaje że na dłużej...
Kłaczek zadowolony
Marzenie...
Mru glodny
kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:Jakie to chrupeczki? Jakie?
Kłaczek zadowolony
Marzenie...
Mru glodny
A teraz wbiła się w buty i twierdzi że leci do sklepu po chrupki dla dorosłych bo to co zostało od poniedziałku to wystarczy dla wróbla a nie dla nas do wtorku. Ciekawe kto to wszystko zżarł...
Kłaczek zainteresowany.
Hannah12 pisze:Mru trzymaj się u nas też kiedyś okna były zajęcie przez takich facetów co jeździli na jakom wózku.
Wczoraj Duża przyniosła piękne gałązki z takimi młodymi listkami. Ale super zabawa.
Pysia wśród tych gałęzi szalała jak zając.
Haker
Avian pisze:Hej Mru
Trochę się spóźniłem,
ale tyle ptaszków dzisiaj przyleciało na śniadanie,
że nie mogłem sobie odmówić postraszenia paru![]()
Gagat
Dorota pisze:Avian pisze:Hej Mru
Trochę się spóźniłem,
ale tyle ptaszków dzisiaj przyleciało na śniadanie,
że nie mogłem sobie odmówić postraszenia paru![]()
Gagat
![]()
Poranna rozgrzewka?
Ale ptaszki nie przylecialy do Twojej miseczki?
Mru
kinga w. pisze:Hej, Mru! Duża przytargała wielki worek chrupek. Tyle że sie do pudła nie zmieściło. Twierdzi że na tydzień powinno wystarczyć - pewnie znowu dziwolągi wszystko zeżrą a Duża na nas zwali...
Kłaczek niewinny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 1207 gości