Pń/Luboń: Działkowa czarna armia - i zamykamy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 02, 2009 15:20 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

Alus, bierz oba :ok:
Zawiozę 8)

aga9955 pisze:Czy maluchy sa szczepione??

Nie są :oops:
Kasa ...

Na razie po kolei szczepię co mogę ... dzisiaj moich altankowców Czorta i Pasika, potem zostanie para Baton i Brzydal ...
Jeszcze mam tymczasika do zaszczepienia u Catherine ...
Małe są w altanie bezpieczne, nie mają kontaktu z chorymi, na razie też dość ciepło mają.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon lis 02, 2009 15:23 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

Dawaj Iza nr konta. Wysle na pierwsze szczepienie chlopakow. Szkoda zeby cos zlapali.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon lis 02, 2009 15:31 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

aga9955 pisze:Dawaj Iza nr konta. Wysle na pierwsze szczepienie chlopakow. Szkoda zeby cos zlapali.

No coś Ty Aga, masz przecież swoją gromadę ... jakoś dam radę.
Obrazek

Avian

Post » Pon lis 02, 2009 15:32 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

Avian pisze:
aga9955 pisze:Dawaj Iza nr konta. Wysle na pierwsze szczepienie chlopakow. Szkoda zeby cos zlapali.

No coś Ty Aga, masz przecież swoją gromadę ... jakoś dam radę.

spoko dam rade
Obrazek

aga9955

Post » Pon lis 02, 2009 20:02 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

Przed chwilą zaszczepiłam Czorta i Pasika - wreszcie dało się ich razem złapać ;)
Wpakowałam oba słonie do jednego transporterka - to był błąd : 12 kg żywej wagi :twisted:
Przy okazji wyszło, ze chłopaki mają ogień w paszczy - obaj mają plazmocytarne zapalenie dziąseł ... jednak dopóki jedzą i normalnie funkcjonują, nie będę wyrywać zębów ani pakować w nich sterydów. Jednak działkowcy to więksi twardziele od domowych, domowe z takimi dziąsełkami już by nie jadły ...

Jutro kolejna rundka - na swoją kolej u weta czeka ruda Aldona. Skoro nie przyprowadziła dzieci, znaczy, ze ich nie ma. Wolę nie myśleć, co sie z nimi stało ... jutro pojedzie na przegląd, odrobaczenie i powoli zacznę zbierać fundusze na sterylkę. Jest taka ładna i miła, że aż sie prosi o dobry domek. Żaden kot nie potrafi tak patrzeć w oczy jak Aldona :1luvu:
Obrazek

Avian

Post » Pon lis 02, 2009 20:06 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

Avian pisze:Przed chwilą zaszczepiłam Czorta i Pasika - wreszcie dało się ich razem złapać ;)
Wpakowałam oba słonie do jednego transporterka - to był błąd : 12 kg żywej wagi :twisted:
Przy okazji wyszło, ze chłopaki mają ogień w paszczy - obaj mają plazmocytarne zapalenie dziąseł ... jednak dopóki jedzą i normalnie funkcjonują, nie będę wyrywać zębów ani pakować w nich sterydów. Jednak działkowcy to więksi twardziele od domowych, domowe z takimi dziąsełkami już by nie jadły ...

Jutro kolejna rundka - na swoją kolej u weta czeka ruda Aldona. Skoro nie przyprowadziła dzieci, znaczy, ze ich nie ma. Wolę nie myśleć, co sie z nimi stało ... jutro pojedzie na przegląd, odrobaczenie i powoli zacznę zbierać fundusze na sterylkę. Jest taka ładna i miła, że aż sie prosi o dobry domek. Żaden kot nie potrafi tak patrzeć w oczy jak Aldona :1luvu:

epidemia jakaś czy cóś? 8O
za zdrowko kociastych :ok:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon lis 02, 2009 21:06 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

Dali obiad :twisted:

Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Pon lis 02, 2009 21:07 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

Ale tłuściutkie dupki :)

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pon lis 02, 2009 21:09 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

Iza dawaj nr konta :evil: :evil: szczep maluchy.
Obrazek

aga9955

Post » Wto lis 03, 2009 11:43 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

aga9955 pisze:Iza dawaj nr konta :evil: :evil: szczep maluchy.

najwyzsza forma cytatu: autocytat:)

Poszlo:) :mrgreen:
Obrazek

aga9955

Post » Wto lis 03, 2009 12:16 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

aga9955 pisze:
aga9955 pisze:Iza dawaj nr konta :evil: :evil: szczep maluchy.

najwyzsza forma cytatu: autocytat:)

Poszlo:) :mrgreen:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :aniolek:
Obrazek

Avian

Post » Wto lis 03, 2009 20:30 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

Dzisiaj przegląd techniczny przeszła Aldona - zaczyna przygotowywać ją do adopcji 8)
W samochodzie strasznie rozpaczała, pewnie już raz w ten sposób ją wywieziono .... na zawsze :evil:

Wzbudziła swoją kocią osobą zachwyt u pani dr - futerkiem, kolorem, ślicznym pyszczkiem ...
Waży 4,2kg, ząbki ma niezłe, w uszach odkrywka świerzbowca :roll:
Na razie dostała Strongholda, żeby wybić co się da.
Jak sie zwolni tymczas u Catherine pomyślę o sterylizacji ... chyba, ze znajdzie sie domek, który mógłby ją przejąć od razu po ciachnięciu. To byłoby idealne, jakby nie musiała już wracać na działkę ...

Aga jeszcze raz dzięki za wspomożenie finansowe, oprócz szczepienia maluchów, zostanie jeszcze dla Aldony :1luvu:
Obrazek

Avian

Post » Wto lis 03, 2009 20:34 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

cala przyjemnosc po mojej stronie:)))
Obrazek

aga9955

Post » Wto lis 03, 2009 21:06 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

moja nowa srajdka dziś była u Twojej wetki :) mam pieczątkę w książeczce 8) nie spotkałaś jej przypadkiem? :wink:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Czw lis 05, 2009 8:56 Re: P-ń/Luboń działkowa czarna armia - kociaki w altanie

catawba pisze:moja nowa srajdka dziś była u Twojej wetki :) mam pieczątkę w książeczce 8) nie spotkałaś jej przypadkiem? :wink:

W Luboniu? 8O

Wczoraj dotarłam już w ciemnościach na działkę ... i jak tu uszy kotom czyscić i tabletki podawać, jak nie widać, który jest który ? :?
Nawet nie jestem pewna, czy to Czorta zamknęłam przepisowo w altanie, czy jakiś inny czarny się wepchnął ... wiem tylko, że Pasik na pewno wbiegł do altany ;)
Dzieciaki nadal szaleją, Sznycek już sie nie boi - czeka przy drzwiczkach klateczki na otwarcie i wzięcie na ręce :D
I mrrrrrrruczy ... :1luvu:
Lucka tez biorę, ale ten się jeszcze boi. I nie mruczy :roll: Na razie :twisted:

Nikt o maluchy nie pyta ... czarno widzę ich wydanie, pewnie jak urosną, wypuszczę je na działki :roll:

Założyłam im osobny wątek na Kociarni - poproszę fanów o podnoszenie :oops:
viewtopic.php?uid=9663&f=13&t=102928&start=0
Obrazek

Avian

[poprzednia][następna]