Mereth pisze:Romek, mi się wydaje, że tamten kot po prostu czuje respekt przed Tobą i dlatego tak zwiewa, może taki strachulec![]()
![]()
Więc wiesz, jesteś tam Panem i Władcą![]()
Zorek
Aaa Zorek, Ty to jednak potrafisz kota podbudować

Na pewno tak jest
Romek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:Romek, mi się wydaje, że tamten kot po prostu czuje respekt przed Tobą i dlatego tak zwiewa, może taki strachulec![]()
![]()
Zorek
MaryLux pisze:kothka pisze:tosiula pisze:cześćRomek faktycznie bardzo się powiekszył
świetnie wygląda
Dzięki
Co gorsza wszerz też się powiększa
To nie Romek się powiększa, tylko laptok się kurczy
Inka odkrywcza
kothka pisze:MaryLux pisze:kothka pisze:tosiula pisze:cześćRomek faktycznie bardzo się powiekszył
świetnie wygląda
Dzięki
Co gorsza wszerz też się powiększa
To nie Romek się powiększa, tylko laptok się kurczy
Inka odkrywcza
Laptok się kurczy, futro się wydłuża, a efekt jest taki, że Duża mówi, że to ja się powiększam wszerz![]()
Romek
kothka pisze:Mereth pisze:Romek, mi się wydaje, że tamten kot po prostu czuje respekt przed Tobą i dlatego tak zwiewa, może taki strachulec![]()
![]()
Zorek
Aaa Zorek, Ty to jednak potrafisz kota podbudować![]()
Na pewno tak jest
Romek
kothka pisze:kalair pisze:Oj, Romeczku,ależ masz ciekawie,chociaż czasem...ciężko..![]()
Nic się nie martw, ten remont kiedyś się skończy! A dla Dużej chodzenie to samo zdrowie!
Kretki
Cześć Kretki
Podobno kiedyś się skończy, Duża tylko ma podejrzenia, że najwcześniej za 100 latOd miesiąca nic nei jest ruszone na górze, bo centralne, a zanim centralne się skończy to jeszcze lekko miesiąc
Jakoś przeżyjemy![]()
Romek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], lucjan123, Wojtek i 20 gości