Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Azik jest chyba najczęściej obcałowywanym kotem świata
Nocka znowu była średnia, teraz Aziczek jest totalnie zdegustowany, bo nie było śniadanka
. O 9-tej jedziemy na pobranie krwi przed dobraniem leków na grzyba, z tej okazji głodzę koty
... gdyby spojrzenia mogły palić, byłabym już czymś na kształt węgielka
Marcelibu pisze:Znam to "potwornie głodne" spojrzenie![]()
...
Gdy zrobicie badanie, to kiedy będzie wiadomo jaki lek?
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:Znam to "potwornie głodne" spojrzenie![]()
...
Mam juz receptę. Po południu wykupię i wyślę.
I niejako przy okazji...
Wyliczyłyśmy wczoraj z wetką, że NIESTETY leczenie będzie dość kosztowne. Lek nie jest bardzo drogi ale leczenie planowane jest na około dwa miesiące a do tego potrzebne będą badania krwi (wątroba) i ewentualne "osłaniacze" (essentiale, esseliv lub tp.).
Nie ma popłochu, ale myślę, że gdyby ktoś mógł jakiś bazarek...
Bardzo proszę w imieniu Azika.
Ten lek to Flukonazole in tabl. a 50 mg, w wersji 7 lub 14 tabletek w opkowaniu. O dziwo 7 tabletek kosztuje około 12 zł a 14 ... 32 zł.
Na lek przepisany przez "ludzkiego" lekarza jest zniżka 30%.
Marcelibu pisze:Ja mam bardzo tanią aptekę u siebie. Lek, który kosztuje 125 zł. w tej aptece 95 zł. (to jest 1/3 ceny taniej). Essentiale forte było tańsze o 10 zł. , Esselive jeszcze tańszy, bo kupowałam i wysyłałam dla chorych kotów. Czy mogę dostać PW, e-mail, czy cokolwiek z zestawieniem leków, co i ile trzeba kupić? Ja kupię Azikowi w tej aptece, wszystko wyślę dla niego w prezencie. Tylko musze wiedzieć DOKŁADNIE co i ile. Za receptę byłabym wdzięczna, bo będzie jeszcze taniej.
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:Znam to "potwornie głodne" spojrzenie![]()
...
Mam juz receptę. Po południu wykupię i wyślę.
I niejako przy okazji...
Wyliczyłyśmy wczoraj z wetką, że NIESTETY leczenie będzie dość kosztowne. Lek nie jest bardzo drogi ale leczenie planowane jest na około dwa miesiące a do tego potrzebne będą badania krwi (wątroba) i ewentualne "osłaniacze" (essentiale, esseliv lub tp.).
Nie ma popłochu, ale myślę, że gdyby ktoś mógł jakiś bazarek...
Bardzo proszę w imieniu Azika.
Ten lek to Flukonazole in tabl. a 50 mg, w wersji 7 lub 14 tabletek w opkowaniu. O dziwo 7 tabletek kosztuje około 12 zł a 14 ... 32 zł.
Na lek przepisany przez "ludzkiego" lekarza jest zniżka 30%.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 48 gości