skaskaNH pisze::smokin:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kalair, dostało mu sie nie za sam fakt, że lubi grać, tylko za to, że na te pare dni, które mieliśmy mieć dla siebie, on przywozi grę i chce siedziec przy kompie, zamiast przebywać ze mnakalair pisze:Dostało mu się za płytkę z gierką?!![]()
![]()
No to ja tulę Twojego Tż-ta..![]()
![]()
skaskaNH pisze:annette88 pisze:skaskaNH pisze:Słuchajcie, jak juz o facetach i grach komputerowych rozmawiamy, to ja miałam ciekawą sytuacje:
mój przyjechał do mnie na pare dni (mieszkamy dośc daleko od siebie) i przywiózł sobie... no zgadnijcie co??
Płytkę z gierką![]()
I był bardzo zdziwiony, jak dostało mu sie ode mnie
hahaha.. jaki tupeciarzmiał przywieźć wino i dobrą kolację, zrobioną przez siebie
Już wiecej tego raczej nie spróbujeZostał delikatnie poinformowany o nietaktowności swego czyny
A co do kolacji, to nie wiem, czy nie bałabym sie jeść... on jest jeszcze większym antytalentem kulinarnym niż ja
annette88 pisze:Czekoladka pisze:annette88 pisze:Leci taka świetna dobranocka w czwartki na jedynce pt " Przyjaciele z podwórka " .. Bardzo przyjemna, dużo super piosenek do śpiewania dla dzieci.. Sami z TŻ jak trafimy na to, to patrzymy z otwartymi ustami
Właśnie to mi się najmniej podoba...
Gumisie to jest to!
A ja nie lubię Gumisiówwolę Muminki, Smerfy
.. no i " Przyjaciół.. "
annette88 pisze:moś pisze:annette88 pisze:moś pisze:Donosze uprzejmie ze Moj JJ tez gra w gry i mnie wlasnie dopuscil do kompa wychodzac do pracy...musialam ogladac taniec z gwiazdami
MUSIAŁAM oglądaćoj, mośkowa Ty
ale widzisz, jak dobrze, ze faceci pracują
Byloby jeszcze lepiej gdybym ja z tego powodu nie musiala pracowac
A to już chyba masz za duże wymagania, hi hiżartuję
skaskaNH pisze:Kalair, dostało mu sie nie za sam fakt, że lubi grać, tylko za to, że na te pare dni, które mieliśmy mieć dla siebie, on przywozi grę i chce siedziec przy kompie, zamiast przebywać ze mnakalair pisze:Dostało mu się za płytkę z gierką?!![]()
![]()
No to ja tulę Twojego Tż-ta..![]()
![]()
kalair pisze:skaskaNH pisze::smokin:
moś pisze:annette88 pisze:moś pisze:annette88 pisze:moś pisze:Donosze uprzejmie ze Moj JJ tez gra w gry i mnie wlasnie dopuscil do kompa wychodzac do pracy...musialam ogladac taniec z gwiazdami
MOja droga..jest taka teoria Beaty Tyszkiewicz mowiaca o powolaniu kobiety...że..kobieta powinna lezec i pachnieć
lezec uwielbiam, pachniec jeszcze bardziej
annette88 pisze: Ciocie, ja zaras idem spać. Bo muj Dórzy zrobił mi takie coś wiszące na to białe, co jest ciepłe.. kaloryfera? No i to jes takie fajoskie, a ja zmenczona. Dobranoc. Miau.
Melanija.
moś pisze:annette88 pisze:moś pisze:annette88 pisze:moś pisze:Donosze uprzejmie ze Moj JJ tez gra w gry i mnie wlasnie dopuscil do kompa wychodzac do pracy...musialam ogladac taniec z gwiazdami
MOja droga..jest taka teoria Beaty Tyszkiewicz mowiaca o powolaniu kobiety...że..kobieta powinna lezec i pachnieć
lezec uwielbiam, pachniec jeszcze bardziej
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 26 gości