magicmada pisze:fajny wpis bardzo;)
Jurę lubię, choc byłam w kilku miejscahc tylko, napisz co to za imprez, bom ciekawa, mościpanno Malati.
Dziękuję, to zasługa Qua, że taki fajny
Jeśli chodzi o miejsce/imprezę to zachęcam, zapraszam. Tutaj są informacje : http://graterenowa.flamberg.pl/
zawsze na PW mogę podopowiadać.
Ostatnio odkryłam, że Quaziątko jest moim lekiem, czy raczej szczepionką ochronną na facetów. Jak jakiś takiś niezbyt mnie interesujący wykazuje zbyt duże zainteresowanie moją osobą, zaczynam opowiadać o kocie i mojej miłości do niego. Zazwyczaj to wystarcza. Jeśli jednak facet jest nazbyt uparty dopowiadam o czym ostatnio rozmawialiśmy z kiciołkiem, albo chociaż o tym, że sobie lubię porozmawiać z Królewiczem... niestety zdarzają się osobniki, które są w stanie to przetrwać. Wtedy pozostaje mi już tylko metoda ostateczna, czyli wyznaję, że Qua jest miłością mojego życia i tej wersji się trzymam . Najlepsze jest to, że robiłam to całkiem nieświadomie... do pewnego momentu, teraz to moja broń na złych mężczyzn
No i mam dobrą wiadomość! Tzn. ja wiem, że myślicie, że panikuję ale z Quarkiem było na prawdę gorzej. Oczka brudne, nos zaniesiony, do tego kaszel, kichanie i takie jakieś ogólnie kiepskie samopoczucie. Wczoraj więc magiczny zastrzyk.. pani w aptece dziwnie się na mnie patrzyła jak powiedziałam, że to moja autorska metoda leczenia kota. Chyba cena ją zszokowała tzn. stwierdziła, że to jakiś mega drogi lek. Nie wiem czy taki drogi 5 ampułek (Qua dostaje po pół) kosztuje 42 złote w taniej aptece, w droższych tak do 50 złotych widziałam. No nieważne, ważne jest to, że metoda działa. Dzisiaj własnego kocialka nie poznaję. Normalnie wszystkim życzę w domu takich fajnych wulkanów energii. Oczka niemal czyste, dzisiaj obudził się chłopiec bez brązowych bab w nim, zaniesienie z nochala schodzi więc humorek szampański. Mogę podziwiać mojego Kota nad Koty w akcjach jakich już dawno nie widziałam. Biega, krzyczy, za piłką dzikie pogonie urządza, a ja się cieszę jak dzieciak.

) Echinacea SN w ampułkach. Homeopatią leczymy się tzn. Qua się leczy homeopatią i jest ok

życzę Wam wielu, wielu wspólnych, wesołych lat