Modrzew już szykuje się na przyjście wiosny?

Moderator: Estraven
Femka pisze:Jedna rzecz, że Modrzew jest ślicznym kotem, ale nie bez znaczenia jest to, jak go chwytasz obiektywem. Piękne fotki.
Femka pisze:Modrzew już szykuje się na przyjście wiosny?
siriwan pisze:Jeżeli pytasz, czy linieje, to aż za bardzo...![]()
charm pisze:oceniając pod tym względem, to obserwując moje koty wiosna powinna być cały rok
Femka pisze:a pytałam o wychodzenie na dwór
Femka pisze:O wychodzenie Modrzewia pytałam bo mój Koralik już na dobre poczuł wiosnę i codziennie domaga się choćby 5 minut na balkonie. I jak tu głupkowi przetłumaczyć, że doopkę przeziębi, bo ciągle zimno jeszcze?
siriwan pisze:charm pisze:oceniając pod tym względem, to obserwując moje koty wiosna powinna być cały rok
Aż tak?Ale cały rok linieją tyle, że zostają takie ładne, duże kłaki, czy tylko tyle, że wszędzie są włosy?
charm pisze:Przy dwóch dużych burasach i pingwinie nie ma większego znaczenia... i tak na ubraniach/dywanie/narzutach jest sierśća ja ostatnio chodzę do pracy w czarnych szmacianych spodniach...
choć kwestia ich czarności jest nieco dyskusyjna (zwłaszcza po chwili od założenia.....)
Femka pisze:biorąc pod uwagę różnorodność ubarwienia moich Szczypiorków, powinnam nosić wyłącznie worek jutowy
Femka pisze:to się już nie rozdrabniajmy i od razu ogolić zarazę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 581 gości