Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ania_ pisze:nie chcą jeść coś ostatnio a koopale takie jakby nic nie robiły tylko jadły, nieroby wredne
darmozjady
kłaki wszędzie
koty wszędzie
grr mam dziś kiepski ranek
skaskaNH pisze:ania_ pisze:nie chcą jeść coś ostatnio a koopale takie jakby nic nie robiły tylko jadły, nieroby wredne
darmozjady
kłaki wszędzie
koty wszędzie
Przylóż komus, od razu sie lepiej zrobi
ania_ pisze:skaskaNH pisze:ania_ pisze:nie chcą jeść coś ostatnio a koopale takie jakby nic nie robiły tylko jadły, nieroby wredne
darmozjady
kłaki wszędzie
koty wszędzie
kotom nie przyłozę bo juz się femka odgrazała ze mi TOZ naśle jak na siłę wsadzałam pratel
dzieciom też nie to bo przemoc w rodzinie....psy ... tez nie bardzo...
a TZ w pracy
ania_ pisze:skaskaNH pisze:ania_ pisze:nie chcą jeść coś ostatnio a koopale takie jakby nic nie robiły tylko jadły, nieroby wredne
darmozjady
kłaki wszędzie
koty wszędzie
kotom nie przyłozę bo juz się femka odgrazała ze mi TOZ naśle jak na siłę wsadzałam pratel
a TZ w pracy
skaskaNH pisze:ania_ pisze:skaskaNH pisze:ania_ pisze:nie chcą jeść coś ostatnio a koopale takie jakby nic nie robiły tylko jadły, nieroby wredne
darmozjady
kłaki wszędzie
koty wszędzie
a TZ w pracy
Oj, niewesolo... Jakby co, zawsze mozna zadzialac w druga strone, tzn ze sie Tobie przylozy
ewa74 pisze:
zamordujękogoś....klawiatura mi się przestawiła. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ania_ pisze:dziewczyny dzieki
echhhhhhewa74 pisze:
zamordujękogoś....klawiatura mi się przestawiła. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jak sie klawiatura przestawi to trzaba jednocześnie ctrl i shift i gotowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 49 gości