anita5 pisze:Na dodatek, nie wiem czemu, Eleli przyjechał z kastracji pachnący bardzo mocno damskimi perfumami...
Podejrzewam dziewczyny z recepcji, że go miętosiły, bo on jest bardzo śliczny.
Mógłby zostać gwiazdorem filmowym, gdyby tylko chciał.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Na dodatek, nie wiem czemu, Eleli przyjechał z kastracji pachnący bardzo mocno damskimi perfumami...
Podejrzewam dziewczyny z recepcji, że go miętosiły, bo on jest bardzo śliczny.
Mógłby zostać gwiazdorem filmowym, gdyby tylko chciał.
anita5 pisze:Żeby nie było, że u nas to tylko smutki i choroby, to napiszę jeszcze, że Maciek bardzo lubi jak mu śpiewam taką piosenkę "Something stupid". Wczoraj nawet przy tym tańczyliśmy...![]()
![]()
berni pisze:anita5 pisze:Żeby nie było, że u nas to tylko smutki i choroby, to napiszę jeszcze, że Maciek bardzo lubi jak mu śpiewam taką piosenkę "Something stupid". Wczoraj nawet przy tym tańczyliśmy...![]()
![]()
Maciek moja
anita5 pisze:Anita śpiewa jak umie.
Maciek nie narzeka, ale on w ogóle nie narzeka.
Dostał nowe przezwisko 'Pan Kąpielowy'. Wzięło się stąd, że on towarzyszy mi, jak się kąpię. Asystuje przy nalewaniu wody do wanny, potem mnie pilnuje, przysypiając na kibelku, a na koniec mało brakuje, a podałby ręcznik. Jest kochanym kotem.
Z Krzysiem nagle bardzo źle. Albo kryzys, albo...Ale przy białaczce niestety tak bywa. Mimo leków, mimo naszych starań.
kristinbb pisze:Nie znam się na białaczce,
ale wiem ,ze to niebezpieczna dla koteczków choroba.![]()
Mozna na to jakoś zaradzić?
Wyleczyć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości