Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
goska_bs pisze:No to mamy dzis tez Duza w domunie polazla do pracy bo dzis tez karmienie co godzine (malo daje ale lepsze to niz nic
chociaz koopali brzydkich brak
) a i zaaaaaaameeeeeeczamy ja
![]()
Duza mowi ze ma w domu dwoch kocich fetyszystowKkurde nie bardzo wiemy co to znaczy ale chyba chodzi jej o to ze ja Biznes uwielbiam polozyc sie jej na kolanach (sztuke wskakiwania na nie opanowalem do perfekcji
) i ciumkac jej reke
![]()
najlepszy jest nadgarstek, zaglebienie miedzy kciukiem i palcem wskazujacym i zgiecie lokcia .. kocia rozkosz taklezec na miekkich kolanach i ciumkac sobie a jak jeszcze glaszcze..to ... odlot![]()
tylko ze nie zawsze mnie wtedy glaszczebo ten moj brachol Serwis coraz czescie laduje sie tez na duza
![]()
na szczescie on woli ramie![]()
jak ciumkam reke (to chyba oznacza reczny fetyszyzm?) to widze jak wlazi na duza uwala sie na jej ramieniu lize ja po twarzy, czysci i czesze futro na glowie no a przede wszystkim lize duzej uszy bo on luuuuubi uszy (czy to znaczy ze jest usznym fetyszysta??
) jak zaczyna jej ciumkac platek ucha to duza tak czasami dziwnie popiskuje i mowi ze ona nie jest kotem
i prosi (lubimy jak duzi prosza
) o troche litosci
To pisalem ja Biznes (ogonem) bo lapki mialem zajete trzymaniem reki duzej zeby pozwala mi wyciumkac sie dowoli (len Serwis robi teraz u Duzej za etole)
dobra koncze bo trzeba porzadnie sie wyciumkac przed 12 i kolejna lyzeczka zarelka
Fri pisze:
spryciarze...!![]()
mój Fridzielec tak nie potrafi, a by chciał...![]()
goska_bs pisze:Monika ja ta karme tez kupowalam u weta
Odpowiedzi od dystrybutora RC nie mam a nie moge do nich zadzwonic bo mam uszkodzona linie tel. w domu. Jak sie nie odezwa bede dzwonic jutro z pracy.
Nie poradze czy dawac czy moje sa teraz na diecie ale jak sie skonczy RC juz nie dam
Monika L pisze:goska_bs pisze:Monika ja ta karme tez kupowalam u weta
Odpowiedzi od dystrybutora RC nie mam a nie moge do nich zadzwonic bo mam uszkodzona linie tel. w domu. Jak sie nie odezwa bede dzwonic jutro z pracy.
Nie poradze czy dawac czy moje sa teraz na diecie ale jak sie skonczy RC juz nie dam
kurczepół roku daję tę karme byłam zadowolona ,wprawdzie kotka je mało jej bo ona woli mokrą karmę, narazie mam wiec nie bede dawać,
a kociaki kręcą Dużą ,ale Cię Gosiu wciągneło
agacior_ek pisze:ja po tych różnych forumowych historiach o RC też zmieniłam karmę (właśnie z tej dla kotek po kastracji) na Biomill. I muszę powiedziec, że koty się na nią rzucają.. co prawda Kreska zaczęła robić kupki co dwa dni i jakoś nie mogę wrócić z nią do codziennego kupkania... cholera, jakby była jedna dobra karma, to by człowiek nie miał problemu..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek i 34 gości