jolabuk5 pisze:Też jestem ciekawa - z kattovitem kojarzy mi się głównie Recovery "dla zdechlaków". Ale rosołek też warto poznać...
Kattovit chyba koty lubią ale dla MaCiusia Recovery odpada (z wiadomych względów - zdechlakiem raczej nie jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Też jestem ciekawa - z kattovitem kojarzy mi się głównie Recovery "dla zdechlaków". Ale rosołek też warto poznać...
jolabuk5 pisze:Chyba znalazłam ten rosołek.
https://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_ ... =1627610.0
To jest drink, moje obecne koty jakos nie chcą drinków. Sos tak, bardzo lubią, ale drinki nie.
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Też jestem ciekawa - z kattovitem kojarzy mi się głównie Recovery "dla zdechlaków". Ale rosołek też warto poznać...
Rosołki też są dla zdechlaków. Różne rodzaje. Fel dostał ten:
https://zoona.pl/kattovit-renal-drink-z ... ogQAvD_BwE
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Też jestem ciekawa - z kattovitem kojarzy mi się głównie Recovery "dla zdechlaków". Ale rosołek też warto poznać...
Rosołki też są dla zdechlaków. Różne rodzaje. Fel dostał ten:
https://zoona.pl/kattovit-renal-drink-z ... ogQAvD_BwE
Ten jest inny - dla nerkowców, czyli zdrowy!
Ale moje i tak nie będą chciały
MaryLux pisze:Maciuś ma chore nerki?
ewkkrem pisze:Zamówię, CiociuTym bardziej, że wyniki nerkowe mam tak na granicy "przyzwoitości" i ja lubię mokre jedzonko. Kurczaczkową pierś też mi duża miesza z wodą i zjadam taką "zupkę" z kurczaka. Poczekamy jeszcze do czwartku i zobaczymy, co we mnie "siedzi". Tzn. wyniki z krewki. Mogły się zmienić po sanacji ząbków.
Myślę, że nawet jak wyniki nerkowe się poprawią i dla norkowo-zdrowych kotków ten drink nie zaszkodzi![]()
Oby był smaczny!
MaCiuś
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Zamówię, CiociuTym bardziej, że wyniki nerkowe mam tak na granicy "przyzwoitości" i ja lubię mokre jedzonko. Kurczaczkową pierś też mi duża miesza z wodą i zjadam taką "zupkę" z kurczaka. Poczekamy jeszcze do czwartku i zobaczymy, co we mnie "siedzi". Tzn. wyniki z krewki. Mogły się zmienić po sanacji ząbków.
Myślę, że nawet jak wyniki nerkowe się poprawią i dla norkowo-zdrowych kotków ten drink nie zaszkodzi![]()
Oby był smaczny!
MaCiuś
Mi smakuje!
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Zamówię, CiociuTym bardziej, że wyniki nerkowe mam tak na granicy "przyzwoitości" i ja lubię mokre jedzonko. Kurczaczkową pierś też mi duża miesza z wodą i zjadam taką "zupkę" z kurczaka. Poczekamy jeszcze do czwartku i zobaczymy, co we mnie "siedzi". Tzn. wyniki z krewki. Mogły się zmienić po sanacji ząbków.
Oby był smaczny!
MaCiuś
Mi smakuje!
Dobra, dobra, moja duża już nie raz się "przejechała" na "mi smakuje". Mi smakuje pierwsza porcja, nooo, ewentualnie druga a, po złożeniu zamówienia w zooplusie przestało mi smakować
MaCiuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości