mir.ka pisze:MaryLux pisze:A dla mnie wakacje się już skończyły: w tym tyg. 3 lekcje
już?
Niom
Moderator: Estraven
mir.ka pisze:MaryLux pisze:A dla mnie wakacje się już skończyły: w tym tyg. 3 lekcje
już?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:A dla mnie wakacje się już skończyły: w tym tyg. 3 lekcje
już?
Niom
Anna2016 pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:A dla mnie wakacje się już skończyły: w tym tyg. 3 lekcje
już?
Niom
wakacje są przereklamowane![]()
![]()
Anna2016 pisze:człowiek sobie robi duże oczekiwania a potem nawet połowa z tego mu nie wychodzi
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:człowiek sobie robi duże oczekiwania a potem nawet połowa z tego mu nie wychodzi
Ale chociaż się wyspi, pomizia kota, poleniuchuje, zobaczy coś w tv, przeczyta w necie nieoczekiwanie ciekawy artykuł. Lepiej za dużo nie planować, bo z planów urlopowych rzeczywiście mało się udaje zrealizować. Urlop to nie jest czas na planowanie i przymus, tylko na pelny luz!
. Na bank, warto spróbować bo może ... mała, biała pigułka przywróci nam radość życia
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:człowiek sobie robi duże oczekiwania a potem nawet połowa z tego mu nie wychodzi
Ale chociaż się wyspi, pomizia kota, poleniuchuje, zobaczy coś w tv, przeczyta w necie nieoczekiwanie ciekawy artykuł. Lepiej za dużo nie planować, bo z planów urlopowych rzeczywiście mało się udaje zrealizować. Urlop to nie jest czas na planowanie i przymus, tylko na pelny luz!
Oj, tam, jak ja, z niecierpliwością wyczekiwałam na COŚ to ZAWSZE jakiś niedosyt pozostawał. Miałam tysiąc planów i ... nie umiałam żadnego zrealizować. Czasu brakło bo ... urlop się skończył
Aniu, ja Tobie, z całego serca, OPTYMIZMU życzę i ... różowych okularówŻycie jest za krótkie i za piękne, żeby marnować go na smutki. Naprawdę warto zasięgnąć rady specjalistów. Za nasze nastroje, w pewnym stopniu, odpowiada "chemia mózgu" , jakaś serotonina ... czy jakoś tam
. Na bank, warto spróbować bo może ... mała, biała pigułka przywróci nam radość życia
![]()
Pozdrawiam serdecznie![]()
Duża Dropsa.
Nulku, wybacz, że u Ciebie,
ale wątek w wątku taki,
Ciocią Anię trza pocieszyć
bo w radości WCIĄŻ ma braki![]()
Drops.

jolabuk5 pisze: ...![]()
Dropsie, fajne wiersze piszesz!
Gosiagosia pisze:

Nul pisze:Dropsie Kocie, Twe talenta