Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Lusia. Nie wie czy latają, ja nie latam bo zimno okropecznie i wieje w iate r i jeszcze pada, brrr!
Ksiazniczka ofelja
MB&Ofelia pisze:Lusia. U nas nie ma słoneczka. Zimnisko okropeczne i pogoda pod zdechłym ozorkie.
Ksiazniczka ofelja
Chikita pisze:W ogóle Lusia ja dawno byłam. Ozdrowiałaś ?
Pewnie mnie zapomniałaś to się nic nie zmieniłam. Dalej wyglądam tak samo
Tutaj to ja se oglądałam film i wiesz co ? Duża wyłączyła![]()
Lusia te Alfy to są takie małe chrupki, ale żeby były prawdziwymi chrupkami to właśnie muszą w misce poleżeć, bo z opakowania to one takie byle jakie, miętkie takie i śmierdzące. Duża mówi, że kupiła, bo na promocji były. Bez jakiejś promocji by nie kupiła.
Chiko
jolabuk5 pisze:Chikita pisze:W ogóle Lusia ja dawno byłam. Ozdrowiałaś ?
Pewnie mnie zapomniałaś to się nic nie zmieniłam. Dalej wyglądam tak samo
Tutaj to ja se oglądałam film i wiesz co ? Duża wyłączyła![]()
Lusia te Alfy to są takie małe chrupki, ale żeby były prawdziwymi chrupkami to właśnie muszą w misce poleżeć, bo z opakowania to one takie byle jakie, miętkie takie i śmierdzące. Duża mówi, że kupiła, bo na promocji były. Bez jakiejś promocji by nie kupiła.
Chiko
Wyglądasz jak zwykle pięknie, Chiko![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Lusia. Dzisiaj było u nas troszku słoneczka ale na balkonu zimnisko okropeczne, brrr. Nie rozumie po co jezd zima. Powinmno być cały czas lato i ciepelko.
Ksiazniczka ofelja
Chikita pisze:Lusia !!!! Zimno !
Chiko
Kot-tyna pisze:U mnie też było zimno, ale rano było słoneczko i biała trawka. Pani otworzyła okno, ale wyjrzałem tylko na chwilę, bo było coś, co nazywa się mróz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 52 gości