Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:No przecież na filmiku dokładnie widać - Borys atakuje kotkę z góry i próbuje chwycić za kark, jak kocur kotkę. Piszukaj innego weta, koniecznie!
jolabuk5 pisze:No przecież na filmiku dokładnie widać - Borys atakuje kotkę z góry i próbuje chwycić za kark, jak kocur kotkę. Piszukaj innego weta, koniecznie!
Talka pisze:jolabuk5 pisze:No przecież na filmiku dokładnie widać - Borys atakuje kotkę z góry i próbuje chwycić za kark, jak kocur kotkę. Piszukaj innego weta, koniecznie!
On ja aktakuje właśnie tylko w ten sposób, a nasz weterynarz powodzial ze to napewno nie hormony i próby dobrania się do kotki no to fizyxznje niemożliwe
MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:No przecież na filmiku dokładnie widać - Borys atakuje kotkę z góry i próbuje chwycić za kark, jak kocur kotkę. Piszukaj innego weta, koniecznie!Talka pisze:jolabuk5 pisze:No przecież na filmiku dokładnie widać - Borys atakuje kotkę z góry i próbuje chwycić za kark, jak kocur kotkę. Piszukaj innego weta, koniecznie!
On ja aktakuje właśnie tylko w ten sposób, a nasz weterynarz powodzial ze to napewno nie hormony i próby dobrania się do kotki no to fizyxznje niemożliwe
Ośmielę się mieć trochę odmienne zdanie i częściowo przyznać rację wetowi. Takie zachowanie może, ale nie musi mieć podłoże seksualne. U mnie tak wyglądało ustalanie hierarchii między kotkami. Ofelia skoczyła na Małą Czarną i zaczęła ją podgryzać w karczek. Robiła tak wielokrotnie. Nie sądzę żeby Ofelia była odmiennej orientacji, tym bardziej że to kastratka![]()
Jeżeli - co możliwe - kocurek jeszcze nie dojrzał płciowo, to jego zachowanie może być próbą zdominowania kotki (tak jak to było u mnie)
MB&Ofelia pisze:Ofelia dosyć długo miała zapędy dominatorskie, ale w końcu odpuściła, bo Carmen zamiast podejmować walkę po prostu się kuliła i co najwyżej skrzeczała jak Ofelia gryzła za mocno, w ostateczności wyrywała się i uciekała (Carmen jest pacyfistką i kocią pierdołą). Walka z kimś kto nie walczy jest nieco nudna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości