Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:Na pewno nie jest przewodniony, bo w dalszym ciągu mu skóra stoi.
nie wiem, tak jest przy dożywianiu dożylnym, że wydala i nic nie przyswaja?ASK@ pisze:Bastet pisze:Na pewno nie jest przewodniony, bo w dalszym ciągu mu skóra stoi.
Tak jak napisałam, robi się błędne koło. Co dostanie, to wydali. Jednym albo drugim końcem.[/size]
maczkowa pisze:nie wiem, tak jest przy dożywianiu dożylnym, że wydala i nic nie przyswaja?ASK@ pisze:Bastet pisze:Na pewno nie jest przewodniony, bo w dalszym ciągu mu skóra stoi.
Tak jak napisałam, robi się błędne koło. Co dostanie, to wydali. Jednym albo drugim końcem.[/size]
Ale - jopop, rozumiem, że ma bardzo duże doświadczenie, jako najlepsze postępowanie wskazała jeśli występują oba - podawanie leków p-wymiotnych i p-biegunkowych, żeby się zatrzymalo.Dostał coś na biegunkę u tego weta?
Kasia, ja bym mimo biegunki jechała tam, gdzie miałas, to średnio komfortowe, wiem, ale jak wczoraj byłaś u Kingi ( sorry, ze tak po imieniu, ale nie znam inaczej ) to mały miał tylko wymioty, biegunka jest nowa, może zaleci co innego, bo ją TRZEBA zatrzymać. I jeszcze, na jakimś wątku znalazłam, ze kicia z pp nie miała przez jakiś czas typowych wymiotów, a właśnie ślinienie się.
Co do smekty, nigdzie nie znalazłam, by ktoś zalecał jej podawanie przy pp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter, Silverblue, zuza i 37 gości